Кой е Каспиан Фейлд? Всичко, което трябва да знаете за него

Каспийско поле е известно дете. Той е син на Нийв Кембъл, канадска актриса, продуцент и телевизионна личност.

Бързи факти

Пълно име Каспийско поле
Първо име Каспийско
Фамилия Поле
Дата на раждане 2012 г
Възраст Девет годишен
Професия Дете на знаменитост
Бащино име Джей Джей Фейлд
Баща професия актьор
Име на майката Нийв Кембъл
Професия майка Канадска актриса, продуцент и телевизионна личност
Полова идентичност Мъжки
Братя и сестри Рейнър Фийлд
Нетна стойност 10 милиона долара

Роден в проспериращо семейство

Каспийско поле е роден през 2012 г. от родителите Нийв Кембъл и Джей Джей Фейлд. Родителите му също са в развлекателния бизнес. Баща му също е актьор. Не е безопасно за работа, Кръв: Последният вампир, Центурион и Жените чудо са сред най-известните му филми. Според съобщенията нито майка му, нито баща му са се женили. Те са в дългогодишна връзка от 2012 г.

Двойката разкри през март 2012 г., че очакват първото си дете заедно. Нийв Кембъл роди красиво момченце, наречено „Каспиан Фийлд“ през август 2012 г. Родителите му са известни актьори, които са спечелили пари чрез кариерата си. Живеят заедно и са в съжителство. Никога през живота си няма да му се налага да се занимава с парични проблеми.Родителите му осиновяват един от неговите братя и сестри.

Каспийско поле има един брат или сестра, който се присъедини към семейството му на 29 юни 2018 г. Името му е Рейнър Фийлд. В Instagram родителите му съобщиха новината на своите последователи и любители. От друга страна, майка му рядко споделя техни снимки в Instagram. Тя дори скрива лицата им на снимката.

Майка беше разведена два пъти.

Майка му беше само на 22 години, когато се омъжи за Джеф Колт за първи път на 3 април 1995 г. Джеф Колт работеше като барман в Pantages Theatre в Торонто, където тя играеше. Така те се срещнаха за първи път. Те бяха женени три години преди да се разведат. Въпреки това двойката в крайна сметка се отказа и се разведе през май 1998 г. След този годеж тя започна да се среща с Джон Лайт, професионален актьор и театрален артист. През 2005 г. и двамата направиха връзката си публично достояние. Говори се, че са се запознали на снимачната площадка на „Разследване на секса“. През декември 2005 г. двойката се жени пред членове на семейството.

Две години по-късно в Малибу, Калифорния, те разменят брачни обети. След брака си двойката се премести в Ислингтън, Лондон, където живеят пет години. Но след това, на 30 юни 2010 г., тя подава молба за развод във Върховния съд на окръг Лос Анджелис. Причината за това остава неясна. По-късно двойката се разведе и тази глава от живота й приключи там.

Скрива го от светлините на медиите

И двамата му родители го предпазват от вниманието на медиите. Това е така, защото майка му е участвала в бизнеса от деветгодишна. Тя разбира предимствата и недостатъците на прекомерното внимание на известното дете. Освен това ще му бъде трудно да живее нормален живот като другите деца. В резултат на това родителите му постоянно го държаха далеч от папараците.

Нетна стойност

Каспийско поле е твърде млад, за да има приблизителна нетна стойност. От друга страна се смята, че майка му има нетна стойност от 10 милиона долара . Годишната му заплата се преразглежда. Баща му също струва 7 милиона долара . Той ще струва общо 17 милиона долара към 2022 г. Нейният основен източник на доходи идва от работата й като многостранен актьор. Участвала е в някои филми, които са получили световно признание. Тя също така е направила много реклами и одобрения за компании като Coca-Cola.

Популярни Публикации