Yung Filly- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Кобилицата е известен колумбийски актьор, комик, певец, YouTuber, сензация в социалните медии, интернет лице и медийна личност. Той е добре известен със своите остроумни видеоклипове в YouTube на собствения си канал.

Бързи факти

Пълно истинско име Андрес Фелипе Бариентос.
Сценично име Кобилицата.
Дата на раждане 6 август 1995 г.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Място на раждане Кали, Колумбия.
Сегашен адрес Лондон, Великобритания.
Нетна стойност 5-6 милиона щатски долара (приблизително).
Професия Певец, YouTuber, актьор и звезда в социалните медии.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Лео.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Колеж Конисбъро.
Националност Колумбийско-британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 2″.
Тегло (прибл.) В килограми: 79 кг.

Yung Filly Възраст и ранен живот

Той е роден в Кали, Колумбия, на 6 август 1995 г . В момента той живее в Лондон, Обединеното кралство. Пълното му име е Андрес Фелипе Бариентос. Той е на 26 години от 2021 г. За основното си образование той се записва в местно училище в Колумбия. По-късно той и семейството му се преместват в Обединеното кралство, където се записва в частно училище за по-нататъшно обучение. Според източници той е завършил Conisborough College след завършване на гимназия.

Височина и тегло на Yung Filly

Юнг Фили е висок 6 фута 2 инча . Тежи приблизително 79 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Кобилицата

Кобилицата

Юнг Фили Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Yung Filly? Юнг Фили изкарва добре от своята актьорска и певческа кариера. Освен това той получава компенсация чрез канала си в YouTube. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 5 и 6 милиона долара.

кариера

Юнг Фили идва от семейство от средната класа. Той израства в бедност и се стреми да постигне велики неща в живота си, така че започва да работи усилено за това. Той е YouTuber, музикант, актьор и фигура в социалните медии в нацията в момента. Той също е комик и има договор с „The Wall of Comedy“, известна комедийна компания. Фили се появи за първи път в YouTube на 29 ноември 2013 г. под потребителското име „Yung Filly“. Към октомври 2021 г. той има 855 000 последователи и 26 милиона гледания в официалния си канал в YouTube. На 28 септември 2017 г. той пусна дебютния си видеоклип под заглавието „Yung Filly – Take Time (Behind The Scenes)“.

Хората изглежда много харесват видеото му. Популярният му видеоклип, озаглавен „GENERAL KNOWLEDGE QUIZ FORFEITS ft CHUNKZ & LV“, беше пуснат на 20 юни 2018 г. Той получи 4,7 милиона гледания и 105 000 харесвания към октомври 2021 г. Yung Filly също е певец, автор на песни и рапър. Обича да изпълнява R&B/соул музика. Неговите песни са достъпни и в различни услуги за стрийминг на музика, включително Gaana, Hungama, YouTube, Spotify и много други. Merengue, Clean Up, Hold, Again, Take Time, La Paila, Confidence и Mucho Más са някои от неговите песни.

Приятелката на Фили и срещи

С кого се среща Юнг Фили? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това, той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той крие личния си живот от папараците. Юнг Фили не е обект на никакви слухове или противоречия. Юнг Фили се държи на разстояние от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации