Куин Лундберг- Възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, националност

Куин Лундберг е канадски предприемач и съосновател на благотворителната организация Growing Voices във фермата UBC във Ванкувър, Британска Колумбия. Тя е по-добрата половина на Зак Галифианакис, американски актьор, комик и писател. Той е американски актьор, комик, певец и писател, който стана известен със специалния си Comedy Central Presents през 2001 г. и продължи да бъде домакин на собствената си програма VH1, Late World with Zach, на следващата година. Тя също така получава диплома по публична политика, за да й помогне в кариерата. Тя обича да живее уединено. Включете се, за да научите повече за Wiki на Куин Лундберг, биография, възраст, височина, тегло, съпруг, съпруг, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Куин Лундберг
Псевдоним Куин
Известен като Съпруга на Зак Галифианакис
Възраст 39-годишен
рожден ден 1983 г
Родно място Едмънтън Албърта
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
деца 1
Съпруг Зак Галифианакис
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Куин Лундберг Биография, възраст и националност

Кой е Куин Лундберг? Тя е родена през 1983 г. Тя е на 39 години. Тя е от смесена раса и има американско гражданство. Нейната зодия е Близнаци. Тя е родена в Съединените американски щати. Самоличността на бащата и майката на Куин Лундберг е неизвестна. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието, тя има добро образование. Тя и Ерика Чиди Коен съосноваха LOOM, образователна бизнес платформа, през 2016 г. През 2013 г. тя също така съоснова групата с нестопанска цел „Growing Voices“, за да предостави на хората глас в борбата срещу стигмата и предразсъдъците относно психичното здраве.

Освен това научете повече за биографията, уикито, височината, теглото, възрастта и връзката на Кристи Ноем .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Куин Лундберг? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Освен това тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса. Физическите й размери са 34-28-40 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.

  Куин Лундберг

Куин Лундберг със съпруга си Източник: Instagram

Нетната стойност на Куин Лундбърг 2022 г

Каква е нетната стойност на Куин Лундберг? Преди това е работила за УНИЦЕФ и е обиколила света, за да насърчава устойчивото развитие на общността в слабо развитите нации. Съпругата й също е известна актриса. Смята се, че нетната му стойност е повече от 8 милиона долара (USD). Нетното състояние на Куин Лундбърг също е 2 милиона долара (USD) към 2022 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Куин Лундберг? Зак Галифианакис е неин съпруг. Той е хит от 2001 г. насам. Галифианакис пропусна премиерата на филма си Тук ли си? на 7 септември 2013 г., за да станат свидетели на раждането на първото им дете - момченце. На 7 ноември 2016 г. двамата с Куин се сдобиха с второ дете.

Факти

  • През 2013 г. Куин Лундберг е съосновател на групата с нестопанска цел „Growing Voices“.
  • Преди това е работила за УНИЦЕФ.
  • Сред другите й хуманитарни начинания са усилията за намаляване на домашното насилие в Северна Каролина и принос за изграждането на обществен център в селските райони на Малави.
  • Тя също така получава диплома по публична политика, за да подпомогне кариерата си.

Освен това научете повече за нетната стойност на Кристин Ричард, възраст, биография, етническа принадлежност, националност,

Популярни Публикации