Berticuss- Биография, възраст, гадже, нетно състояние, височина

Бертикус е телевизионен оператор на Twitch, който се превърна във феномен на социалните медии в Съединените щати. Въпреки това тя е забранена за неопределено време от общността на Twitch поради нейните крещящо различни жанрове, като хоръри, шутъри от първо лице и масови мултиплейър онлайн игри, които нарушават условията и политиките на общността.

Бертикус придоби известност, когато започна да предава на живо игри „Call of Duty“, докато туъркираше и разкриваше тялото си в прекомерна степен. Противоречивите й видеоклипове, които й създадоха много проблеми, й помогнаха да спечели много последователи. Тази спорна звезда на социалните медии има значителна база от фенове в Instagram и Twitter, а нейният едноименен канал в YouTube има над милион абонати. Включете се в биографията на Berticuss, за да научите повече за нейната страница в Wikipedia, както и за нейната възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетна стойност, семейство и кариера.

Бързи факти

Истинско име Бритни Елън
Псевдоним Бертикус
Известен като Twitch Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 22-годишен
рожден ден 23 април 1998 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,75 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-26-35 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 0 000 (USD)
Марки N/A
Хоби Хранене, игра, пътуване

Бертикус Възраст, Рожден ден, Семейство

На колко години е Бертикус? . Нейният рожден ден е 23 април 1998 г . Тя е 22-годишен от 2022 г. Тя е от смесена раса и притежава американско гражданство. Рак е нейната зодия. Тя е родена в Съединените американски щати. Бертикъс Бритни Елън е истинското й име. Имената на баща й и майка й са неизвестни. Тя все още има братя. Тя е добре образована по отношение на образованието. Възраст на Бертикус

Височината и теглото на Бертикус

Колко висок е Бертикус? . Тя е 5 фута и осем инча висок, или 1,75 метра или 175 сантиметра. Тя е наоколо 55 кг (121 фунта) в теглото. Тя има руса коса и зашеметяващи сини очи. Какви са телесните мерки на Berticuss? Тя често зарадва своите фенове, като публикува свои снимки, на които позира в Instagram, и те изглеждат нетърпеливи да споделят своята благодарност за новите й снимки. 34-26-35 инча е измерването на тялото й. Тя носи чашка сутиен 32 C.

 Височина на Бертикус

Berticuss Гадже и срещи

Кой е гаджето на Бертикъс? Гореща и красива звезда на Twitch е необвързана и се концентрира върху кариерата си. В действителност тя е премълчала за предишните си връзки.

 Гаджето на Бертикус

Нетната стойност на Berticuss

Колко е нетната стойност на Berticuss? Тя се превърна в сензация на Twitch, след като започна да излъчва в платформата. Тя излъчваше видео клипове за видеоиграта Call of Duty. Тя обаче натрупа значителни последователи в Twitch. Тя качи няколко от своите внушителни видеоклипове в Twitch в едноименния си канал в YouTube. Нетната стойност на Berticuss се оценява на около 300 000 долара (USD) към октомври 2022 г.

 Бертикус нетна стойност

 Инфографика за биография на Berticuss

Биография на Бертикус

Бертикус Факти

 • Berticus има силно желание да учи нови езици.
 • Тя вярва, че изучаването на религията, културата и езика на хората е единственият начин да разберем техните мисловни процеси.
 • Бертикус е двуезичен, който може да общува както на английски, така и на испански.
 • По време на периода си в Аризона тя взе малко полски.
 • Тя е популярна в сайтове за социални медии като Instagram, където има широка база от фенове.
 • Тя също има акаунт в Twitter със 17,4 хиляди последователи, @Britnyellen.
 • Тя също има акаунт в TikTok.
 • Berticuss е името на нейния собствен канал в YouTube. Тя има 4,11 хиляди абонати в канала си в YouTube.
 • Тя също е голям любител на животните.
 • Нейният акаунт в Twitch има над 179 хиляди абонати.

Популярни Публикации