Габи Уинди- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Габи Уинди е американска телевизионна риалити звезда, медицинска сестра в интензивното отделение, модел, бивша мажоретка и личност в социалните медии от О’Фалън, Илинойс. Тя стана известна след участието си в един от най-известните риалити сериали за запознанства „Ергенът“.

Бързи факти

Пълно име Габриела Мария Уинди.
Псевдоним Габи.
Дата на раждане 2 януари 1991 г.
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Място на раждане О’Фалън, Илинойс, Съединени американски щати.
Живея в момента Денвър, Колорадо, САЩ.
Националност Американски.
Професия Телевизионна риалити звезда.
Медицинска сестра в интензивно отделение.
Модел.
Бивша мажоретка.
Личност в социалните медии.
Нетна стойност 0K – 0K щатски долара, към 2022 г.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми – 60 кг
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите кафяво.
гадже Дийн Ънглерт (бивш).
Блейк Хорстман (бивш).
Религия католик.
Етническа принадлежност Многорасов.
родители баща – Патрик Уинди.
майка – Розмари Хюит.
Братя и сестри Брат - ЧЕ.
сестра – Джаз Уинди.
Зодия Козирог.
Квалификация Завършвам.
Училище Гимназия O’Fallon Township.
Алма матер Университетът на Колорадо Колорадо Спрингс.
Семейно положение Неомъжена.
Съпруг Все още не.

Възраст и ранен живот на Габи Уинди

Габи Уинди е роден в О’Фалън, Илинойс, Съединени американски щати, на 2 януари 1991 г . В резултат на това Габи Уинди ще бъде на 31 години през 2022 г. Според информацията за нейното раждане, мисля, че е Козирог. Малко хора знаят, че цялото й рождено име е Габриела Мария Уинди. Габи посещава гимназия O’Fallon Township за средното си образование, преди да отиде в Университета на Колорадо Колорадо Спрингс. Габи завършва с бакалавърска степен през 2013 г. Уинди беше едно от онези деца, които се отличаваха както в академичните, така и в извънкласните дейности. Тя е от американска националност, тъй като е родена и израснала в Съединените щати.

Височина и тегло на Габи Уинди

Тя разбира стойността на воденето на здравословен начин на живот, тъй като работи в медицинската индустрия. В резултат на това Габи постоянно се придържа към фитнес графика и храненето си. Тя е висока и слаба, докато Уинди е висока 5 фута 9 инча (175 см). Тя успя да качи близо 60 килограма.  Габи Уинди

Габи Уинди Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Габи Уинди? Тя е прекарала дълъг период от време, работейки като медицинска сестра в интензивно отделение, модел, звезда на риалити телевизията и личност в социалните медии. Габи е добре известна с това, че завърши на второ място в сезон 26 на риалити програмата Ергенът. Габриела бе наречена Моминската жена с Рейчъл Рекия, след като придоби огромна популярност. Тя прави приблизително 0 000 USD на година като медицинска сестра в интензивно отделение. В резултат на това се очаква нетната стойност на Габи Уинди да бъде между 0K и 0K щатски долара към 2021 г.

кариера

Тя започва да работи като модел в гимназията и се състезава в различни конкурси за красота. Това повиши нейната увереност и тя се състезава в Miss O’Fallon през 2008 г. За щастие, Габриела Уинди беше обявена за победител в събитието, което повиши още повече нейната увереност и тя избра да отиде в Денвър, Колорадо, САЩ. Тя също работи като медицинска сестра в интензивното отделение в болницата на Университета в Колорадо в допълнение към моделирането. За усилията си тя получи хуманитарната награда Pop Warner през 2021 г. Тази личност беше мажоретка на Denver Broncos в продължение на пет години.

Тя е първата мажоретка от НФЛ, на която е даден този желан медал. Габи, от друга страна, стана известна в световен мащаб, след като се състезаваше в риалити програмата The Bachelor сезон 26, чиято премиера беше на 3 януари 2022 г. Windey завърши втори, а Clayton Echard избра Сузи Еванс за победител в сезона на The Bachelor. Женевиев Паризи, Сара Хамрик, Теди Райт, Серин Ръсел, Рейчъл Рекиа и други са сред останалите членове на сериала.

Гадже и срещи с Габи Уинди

С кого се среща Габи Уинди? Тя беше в любовна връзка с приятеля си Дийн Ънглерт, докато беше в колежа. Той също е телевизионна личност, участвала в сезон 13 на The Bachelorette. По-късно Дийн се появява в сезон 4 и 6 на „Ергенът в рая“. За няколко месеца тя дори излиза с Блейк Хорстман. Причината за развода им все още не е разкрита в интернет. По времето, когато пиша това, този зашеметяващ модел е неомъжена и се концентрира върху работата си като ко-водеща в The Bachelorette сезон 19.

Популярни Публикации