Ръсел Ханц- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност

Ръсел Ханц е американска телевизионна личност и собственик на компания за обслужване на петролни полета. Ръсел Ханц е най-известен с появата си в телевизионното риалити шоу Survivor. Той беше подгласник в Survivor: Samoa и втори подгласник в Survivor: Heroes vs. Villains. Ръсел се състезава в Survivor: Redemption Island и Australian Survivor: Champion vs. Contenders, но не успява да стигне до финалите на нито едното шоу.

Бързи факти

Празнувано име: Ръсел Ханц
Истинско име/пълно име: Ръсел Ханц
Пол: Мъжки
Възраст: 49 години
Рождена дата: 10 октомври 1972 г
Родно място: Дейтън, Тексас
националност: американски
Височина: 5 фута 7 инча
Тегло: 73 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Мелани Ханц
Деца/деца (син и дъщеря): Да (четири деца)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Ръсел Ханц гей ли е? НЕ
Професия: Собственик на компания Oilfield, телевизионна личност
Заплата: N/A
Нетна стойност
3 милиона долара

Биография на Ръсел Ханц

Ръсел Ханц е роден на 10 октомври 1972 г. Шон Ханц и Уили Ханц са двамата му братя. Брандън Ханц е името на неговия племенник. Ръсел е отгледан във Винтън, Луизиана, от родителите си и двамата си братя, Шон и Уили Ханц. Ръсел Ханц е научил всички предприемачески умения от баща си и е успял да ги приложи.

Ръсел Ханц Възраст, височина, тегло

Ръсел Ханц е роден на 10 октомври 1972 г., е на 49 години към днешна дата, 8 септември 2022 г. Той е висок 5 фута 7 инча и тежи 73 килограма.  Ръсел Ханц

Ръсел Ханц

кариера

Първоначално Ханц кандидатства да се състезава в телевизионното риалити шоу на CBS Pirate Master, но не успя. През 2009 г., две години след като е избран за Pirate Master Cast, той получава покана за участие в 19-ия сезон на телевизионното риалити шоу Survivor: Samoa. Това беше златна възможност за него и той не я пропиля. Той гравитираше най-вече към секцията с най-много екшън и обрати. Той получи лидерска позиция в племето Фоа.

Той бързо възприе силна идея, която включваше да играе своята роля, като използва лъжи и трикове, за да обърка психологията на другите, за да получи контрол над тях. Той изобщо не знаеше за двама скрити идоли на имунитета. За съжаление, той не успя да използва първия си идол, защото не получи гласове. В резултат на това седемте гласа на племето Галу бяха анулирани.

Ръсел Ханц победи лидера на племената, Мик Триминг. Журито обаче присъди титлата „Единствен оцелял“ на съратника на Ръсел от племето и Натали Уайт, негова сътрудничка, въз основа на негативното отношение на журито към него. По време на тяхното събиране Ръсел Ханц се опита, но не успя да се състезава в 22-ия сезон на Survivor: Redemption Island, където се изправи срещу бившия си съперник Роб Мариано. По-късно той обединява сили с племето Сапатера.

Той увери, че ще се прави на мъртъв, за да купи титлата от Уайт. Той обаче спечели наградата за спринт играч на сезона, както и паричната награда от 0 000.

Russell Hantz получи възможност в последния момент да се появи в предстоящия сезон на Survivor: Heroes vs. Villains. Той замени Шейн Пауърс от Survivor: Панама сезон 12. Те го причислиха към групата на злодеите, откъдето започна враждата между него и Бостън Роб, де факто лидерът на екипа, след като беше видян от Мариано, докато търсеше бележката, която води към Идола на скрития имунитет.

Ръсел Ханц се върна към разликата в сравнение с предишните сезони през това време. Някои членове обаче не повярваха на уверенията му и гласуваха за него на Племенния съвет.

Мат Елрод беше елиминиран, след като беше доведен на Острова на изкуплението и излезе победител. Той твърдеше, че няма да участва в предстоящите конкурси, но промени решението си по време на шоуто за събиране.

Ръсел се състезава в международно предизвикателство по време на петия сезон на Australian Survivor: Champions vs. Contenders. Той застана на страната на племето от Чемпиъншип. Ръсел беше разглеждан като заплаха от състезателите.

Ръсел Ханц се появи в Късното шоу с Дейвид Летърман с останалите десет състезатели на Survivor: Heroes vs. Villains. Hantz се появи на корицата на TV Guide Magazine с Роб Мариано, разказвайки историята на Survivor Smackdown.

Той се появи с брат си Шон Ханц в риалити шоуто на A&E Flipped Off, което се излъчи през април 2012 г. Ръсел е домакин на подкаста „The Russell Hantz Show“, в който той предоставя по-задълбочено обяснение на световете на политиката, риалити телевизията , и новините.

Постижения и награди на Ръсел Ханц

Ръсел Ханц спечели два пъти парична награда от 0 000 по време на своите състезания. Той беше номиниран за наградите Teen Choice Awards през 2010 г. Кариерата на Ръсел го отведе до други нива на успех, което само по себе си е постижение.

Нетната стойност на Ръсел Ханц през 2022 г

Нетната стойност на Ръсел Ханц се оценява на повече от 3 милиона долара към септември 2022 г. Той прави парите си чрез бизнес начинания и телевизионни предавания. Ръсел е трудолюбив човек, чието богатство заслужава успех. Въпреки паденията си, той винаги се е издигал. Той наистина е човек, на когото да се стремим да приличаме.

Съпругата на Ръсел Ханц, брак

Ръсел Ханц се жени за Мелани, от която има четири деца. Бракът му обаче не издържа дълго поради пристрастеността му към актьорската му личност у дома. В резултат на това те решиха да се разведат. Ръсел Ханц разкри, че все още е приятел с бившата си съпруга.

Ръсел, баща му и братята му сега живеят в Дейтън, Тексас, където управляват компанията Hantz Tinkering Service. Той е собственик на пъб Bootleggers в Лафайет, Луизиана.

Ръсел Ханц бе арестуван на 23 април за блъскане на жена по време на купон близо до бара му. По-късно той беше освободен от полицията, но не и под гаранция.

Популярни Публикации