SilentDroidd - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера, националност

SilentDroidd е базирана в Калифорния интернет личност. SilentDroidd е популярен YouTuber, известен с канала си „ImJustSilent“. Научете повече за SilentDroidd Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Арлан
Дата на раждане: 28 декември 1994 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, Instagram звезда, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Чула Виста, Калифорния
Националност Американско-мексикански
Братя и сестри една сестра
Twitter Twitter на Арла
Youtube Youtube на Арла
Instagram Instagram на Арла

Възраст и ранен живот на SilentDroidd

SilentDroidd е роден на 28 декември 1994 г. Той е наполовина мексиканец и е от Чула Виста, Калифорния. В момента той е на 26 години и е зодия Козирог. По отношение на семейната информация той има по-малка сестра, чието име е неизвестно. За съжаление няма допълнителна информация за семейната му история. По същия начин той не е разкрил образованието си. Той обаче може да е завършил гимназия предвид възрастта си.

Височина и тегло на SilentDroidd

Колко висок е SilentDroidd? Арлан е мил и привлекателен мъж. Има тъмнокафяви очи, както и чифт тъмнокафяви очи. SilentDroidd също има по-пълни устни, мустаци и брада. Той е доста висок, висок 5 фута 8 инча. По същия начин той има здравословно тегло от около 68 килограма. Освен това той има стройно тяло и е здрав и във форма.  SilentDroidd

SilentDroidd (Източник: Pinterest)

кариера

SilentDroidd е най-известен като сензация в YouTube, най-известен с канала си „ImJustSilent“. Той предоставя коментари и забавно съдържание за видеоиграта Grand Theft Auto V там. Арлан стартира популярния си канал в YouTube на 18 август 2012 г. и публикува първото си видео през септември същата година. В резултат на това той започва канала си, като играе Call of Duty: Modern Warfare 3. В Grand Theft Auto V той също създава мексикански герой на име Карлос.

Арлан е геймър на Grand Theft Auto V, който създава мексиканския хомосексуален латиноамерикански персонаж Карлос и става известен с това, че се държи като него, като мексиканският му глас е много обичан от феновете му. Освен това, в първата игра от поредицата, VanossGaming’s Adventure, SilentDroidd рядко играеше с Vanoss и неговите приятели, предпочитайки да работи в кръчмата Cockatoos. Той обаче се превърна в игрален герой в следващата игра.

Освен това най-популярните му видеоклипове включват „Играя на GTA 5 като Lui Calibre! (с реакции на фенове),“ „Мексиканец играе GTA 5 №7! – Let’s Cuddle Girl!, „Играя GTA 5 като Daithi De Nogla! (с реакции на фенове),“ „Довиждане?“, „GTA 5 Next Gen – Taking Dumps, New Place на Delirious и офицер Луи“, „Тормоз“

SilentDroidd Нетна стойност 2022 г

Колко струва нетната стойност на SilentDroidd? Арлан е YouTuber и инфлуенсър в социалните медии. Той стана известен в резултат на своите онлайн изпълнения. Въпреки това, Нетното състояние на SilentDroidd е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

SilentDroidd Приятелка и запознанства

С кого се среща SilentDroidd? Тази невероятна личност запази личния си живот в тайна. Неговата история на запознанства, както миналото, така и настоящето, е неизвестна. Той обаче е най-вероятният необвързан в момента. Може да е зает с кариерата си или да търси идеалния партньор за себе си. Въпреки това той е държал личния си живот и срещите си далеч от общественото внимание.

Популярни Публикации