Поглед към живота на малката звезда Адам Рауф

Адам Рауф е супер талантлива млада звезда с блестящо бъдеще пред себе си. Той свърши изключителна работа в Bohemian Rhapsody.

Бързи факти

Пълно име Адам Рауф
Дата на раждане N/A
Възраст N/A
Височина/колко висок?
N/A
Професия Младши актьор
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност N/A

5-те най-интересни факта на Адам Рауф

  • Когато Адам беше на пет години, той гледаше филми и се преструваше, че е актьорът в тях. Той израства с желанието да бъде на големия екран.
  • След като гледа 'Сам вкъщи', той поставя капани в къщата си, защото се идентифицира с героя. Не помним ли всички филма?
  • Адам Рауф играе главната роля във филма, а художникът Рами Малек печели Оскар за работата си. Той беше първият актьор от арабски произход, който направи това.
  • Той е направил само един филм до момента, Bohemian Rhapsody.
  • Той стана много привързан към декорите на Bohemian Rhapsody. В интервю той заяви.

приятелка

Той е много млад и това не е подходящата възраст за започване на срещи и намиране на приятелки. В момента е концентриран върху работата си и е много съсредоточен. Адам има много потенциал и ако го използва правилно, той ще бъде суперзвезда в бъдеще.

Сцена от Бохемска рапсодия

Той беше много впечатлен от сцената си с бохемска рапсодия, която демонстрира истинския му талант.
Основният актьорски състав, воден от Рами Малек, изисква много усилия. Той накара треньор по движение да го научи как истинският Фреди Меркюри ходи, как се носи и какви ли не неща, свързани с Queen.Хората го смятаха за истинския Фреди Меркюри, защото играеше толкова важна роля в неговото изпълнение. Това видео описва процеса и упоритата работа, която е положил за ролята.

 Адам Рауф

Адам Рауф

Нетна стойност

Нетното състояние на Адам Рауф е около 2 милиона долара към октомври 2022 г , но той се появява в блокбастъра Bohemian Rhapsody. Филмът събра 903,7 милиона долара в боксофиса. IMDb даде на филма впечатляващите осем звезди. Metacritic обаче му даде само 49 процента рейтинг. Rotten Tomatoes му е дал 61 процента рейтинг.

Адам Рауф е интервюиран

В интервю Адам беше попитан какво го е вдъхновило да стане актьор и той отговори, че винаги е обичал да гледа филми от петгодишна възраст. Той също така заяви, че му е казано, че е предназначен за големия екран.

Той гледаше филма и се преструваше, че е актьорът в него, а след това започна да играе, превръщайки се в героя в собствения си дом. Адам също така заяви, че след като е гледал „Сам вкъщи“, е поставил капани в къщата си, защото е бил толкова завладян от героя.

Той каза, че много актьори, включително Маколи Кълкин, Том Ханкс и Даниел Крейг, са го вдъхновили да преследва кариера като актьор.

Уикито на Адам Рауф

Точната му дата на раждане към момента не е известна, а възрастта и рождената му дата се разследват. Той е много млад и най-вероятно е на възраст под 15 години. Националността му също не е известна в момента, но това ще бъде актуализирано веднага щом бъде определено.

Популярни Публикации