Джил Кели- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Джил Кели е добре известна фонологична актриса, режисьор и продуцент от Съединените щати. Джил Кели е добре известна с това, че е назначена в Залата на славата на AVN.

Бързи факти

Пълно име Джил Кели
Родно място Помона, САЩ
Рожден ден 1 февруари
година на раждане 1971 г
Възраст 49 години
Професия Треньор по американски футбол
Зодия Козирог
Държава Съединените американски щати
Приблизителна нетна стойност 1,5 милиона долара

Биография на Джил Кели

Джил Кели е роден на 1 февруари 1971 г. в Помона, Калифорния, САЩ. В момента тя е на 51 години и е зодия Водолей. Известна е и с ролите си на Калиста Джамър, Сет Дамиан и Джил Робъртс. Няма други налични подробности за нейния ранен живот. Подробностите от живота на човек, като родители, братя и сестри, образование и т.н., се държат скрити зад затворени врати.

Височина и тегло на Джил Кели

Джил Кели е много привлекателна и прекрасна. В резултат на това тя е висока, изправена 5 фута 7 инча (170 см/ 1,70 м). Тя поддържа физиката си, но теглото й все още не е разкрито. Мерките на тялото й, размерът на обувките, размерът на роклята и така нататък все още не са разкрити. Джил има светло руса коса и кафяви очи.  Джил Кели

Джил Кели (Източник: Pinterest)

кариера

Междувременно сценичното име на Джил Кели е вдъхновено от имената на героите в „Ангелите на Чарли“. Фара Фосет и Жаклин Смит изиграха ролите. Преди това тя работи като стриптизьорка в развлекателния театър за възрастни Babydolls в родния си град. Тя направи първото си представление с фалшива идентификация, когато беше на 15 години. По-късно тя прекрати връзката си с тогавашния си приятел, което предизвика голяма кавга. В резултат на това той информира клуба за истинската й възраст, което ги кара да я уволнят.

Когато навърши 18 години, тя се върна в клуба, като отбеляза, че дори не ме разпознаха. По-късно тя изнесе секс шоу на живо с Тифани Милион в O’Farrell Theatre в Сан Франциско. В резултат на това тя се появява в над 50 B филма. Голямата сестра, The Legend of the Roller Blade Seven и Toad Warriors 2000 също са включени. През пролетта на 1998 г. тя се появява в He Got Game на Спайк Лий.

В крайна сметка тя основава своя собствена компания, Jill Kelly Productions, през октомври 1998 г. (JKP). За съжаление, след обявяването на компанията в несъстоятелност през април 2005 г. По същия начин списание Penthouse плати 1,765 милиона долара за активите си. Освен това той включва целия каталог на JKP, както и близо 60 неиздавани преди това функции. Тя също е получила награди AVN, награди XRCO, награди Hot dr, награди NightMoves и други отличия.

Джил Кели Нетна стойност

Нетното състояние на Джил Кели се оценява на 1,5 милиона долара. Тя спечели всичко това чрез своята филмова кариера.

Джил Кели Съпруг, брак

Кал Джамър, порно актьор, се жени за Джил Кели. Те се срещнаха на конгрес на CES в Лас Вегас през 1993 г., според източници. Те се ожениха около месец по-късно. Съпругът й я въвежда в света на филмите за възрастни и кариерата й тръгва нагоре. За съжаление тя се разведе с него заради извънбрачните му връзки. В резултат на това тя го спомена като нарушаващ сделката.

Тъй като раздялата му е тежка, той се самоубива, като се прострелва. На 25 януари 1995 г. това се случи на пътя пред къщата на Кели. На 6 май 2000 г. тя се омъжи за възрастната звезда Джулиан Андрети. Въпреки това до края на 2001 г. тя и Джулиан се развеждат. На 20 септември 2003 г. тя се жени за трети път за порно актьор/продуцент/режисьор Кори Джордан. Този брак не беше предназначен да продължи и те се разведоха през октомври 2004 г.

Тя също имаше връзка извън екрана с колежката си P.J. Sparxx в средата на 90-те години. В резултат на това двойката ще отиде на турне и ще изпълнява заедно на сцената. Беше като част от танцовия дует Fire & Ice. Секс под горещи светлини е документален сериал. Sparxx по-късно твърди, че тя и Кели имат подобни сексуални личности. Кели заяви, че Sparxx й е помогнал, след като съпругът й се е самоубил през януари 1995 г. Освен това тя се идентифицира като бисексуална.

Популярни Публикации