Лейси Флин - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Лейси Минчу е модел и актриса от САЩ. Лейси Минчу също е добре известна с ролята си в екшън филма „Куршум в главата.“ Тя също е бивша Мис Луизиана от 2009 г., както и Мис Тийн Америка от 2002 г. Тя също се е състезавала в конкурса Мис САЩ .

Бързи факти

Пълно име: Лейси Флин
Дата на раждане: 19 декември 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: актриса, модел
Държава: Америка
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 22 юни 2013 г
Съпруг Мат Флин
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите зелени очи
Цвят на косата руса коса
Родно място Луизиана
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Луизиански държавен университет
Братя и сестри Кенли Минчу
деца 3

Биография на Лейси Флин

Лейси Минчу е роден на 19 декември 1983 г. в Луизиана, САЩ. В момента тя е на 38 години и е гражданин на САЩ. По същия начин тя също е от кавказки произход и нейният зодиакален знак е Стрелец. Тя все още не е публикувала имената на родителите си. Що се отнася до нейните братя и сестри, тя има по-голяма сестра на име Кенли Минчу.

Образование на Лейси Флин

Що се отнася до академичните среди, тя завършва Pebblebrook High School for the Performing Arts в Мабълтън, Джорджия, през 2002 г. Тя също така завършва Луизианския държавен университет със степен по масови комуникации/ефирна журналистика. Тя също беше член на танцовия екип на LSU Golden Girls.Височина, тегло на Лейси Флин

Лейси Минчу е висок 5 фута 6 инча и тежи приблизително 54 кг. Освен това тя има зелени очи и дълга руса коса. Освен това другите измервания на тялото на Лейси все още не са налични.

  Лейси Флин

Лейси Флин (Източник: Pinterest)

кариера

Лейси Минчу започва актьорската си кариера през 2008 г., когато се появява като барманка във филма на Джеси Букман „Отвличане'. През същата година тя играе ролята на Аманда в телевизионния филм „Ужасът от Дънуич'. Тя става редовна във филма и телевизионни индустрии през годините.

Тя се появява във филми като „Добре дошли в Академията“ (2009), „Капан за терор“ (2010), „Knucklehead“ (2010), „Откраднат“ (2011) и „Огън с огън“ (2012). (2012). Тя играе ролята на барманка Crawfish Hollow във филма от 2012 г. „Bullet to the Head“. След това се появява в още два филма, „Aligator X“ и „Robosapien: Rebooted“.

След това тя си взе почивка от актьорството и оттогава не се беше появявала в нито един филм или телевизионно шоу. Въпреки това изглежда, че е готова да се завърне, тъй като е подписала нов филмов договор. Заглавието на филма е Spring Break '83 и тя ще играе Кристи в него. Тя е модел, както и актриса. Освен това тя беше коронясана за Мис Тийн Америка през 2002 г. Тя короняса Мис Луизиана през 2009 г. и тя също се състезава в конкурса за Мис САЩ през същата година.

Нетната стойност на Лейси Флин

Лейси Минчу не е получавала награди или признание като актриса досега. Освен това можем да очакваме Лейси да получи някои от тях през следващите години.

Лейси Минчу натрупа значително състояние по време на кариерата си. Към октомври 2022 г. нетната й стойност също се оценява на около 10 милиона долара. Освен това Лейси все още не е разкрила доходите и заплатата си пред обществеността.

Лейси Флин Съпруг, брак

Лейси Флин се омъжи за дългогодишния си приятел Мат Флин. Мат е куотърбек в американския футбол. За първи път се срещат през 2003 г., докато и двамата са студенти в LSU. Двойката има три деца: син на име Хък Флин и две дъщери, чиито имена са неизвестни на обществеността.

Лейси все още не е участвала в никакви слухове или противоречия и предпочита да стои далеч от подобни неща.

Популярни Публикации