Борбите на Рета за отслабване станаха по-поносими от нейните модни избори

Мариета Сангай Сърлийф , по-известен като Направо , е стендъп комик и актриса от Съединените щати. Тя е най-известна с ролята си на Дона Мийгъл в популярния американски ситком Parks and Recreation.

Въпреки че нейните забавни шеги, цветни рокли и слънчева личност създават впечатлението, че не се притеснява от нищо, актрисата разкри, че преди се е притеснявала за теглото си.

Рета разказва за борбите си със загубата на тегло и как ги е преодоляла в своите честни и хумористични мемоари „Толкова близо до това да бъдеш мамката; Y’all Don’t Even Know“, който беше издаден през 2018 г.Бързи факти

Оригинално име Мариета Сангай Сърлийф
По име Направо
Мъж Жена Женски пол
Професия(и) Стендъп комик и актриса
Националност американски
Роден в Нюарк, Ню Джърси, Съединени щати
рожден ден 12 април 70 г
Възраст като през 2021 г 51 години
Височина 1,73 м
Височини във футове 5 фута и 8 инча
Височина(и) см 173 см
Тегло 90 кг
Тегло в фунтове 198 паунда
История на запознанствата Да се ​​актуализира
Семейно положение Неженен
Съпруг Скоро ще бъде актуализиран
Син дъщеря не
Печелене Не се знае
Нетна стойност 3 милиона долара

Въпреки демонстрираната й способност да отслабва, Рета се задоволява с големия размер

Загрижеността за представата за себе си изглежда неизбежна в Холивуд, където външният вид се следи до крайност. В интервю за The Curvy Fashionista комедиантката, превърнала се в актриса, призна, че да бъдеш голяма актриса в Холивуд може да бъде трудно. Тя осъзна, че отслабването й е трудно и призна, че други са преодолявали по-невероятни премеждия от нея.

Животът на голяма актриса МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТВРАТИТЕЛЕН. Но що се отнася до мен, всеки има своите проблеми, обясни тя. Хората преодоляват по-големи несгоди от мен, продължи тя. Аз съм отговорен за намирането на щастие във всяка ситуация, в която се намирам.

По същия начин Рета пише за своите диети и опит с упражнения в мемоарите си. Тя си спомни времето, когато е била обсебена от фитнеса. През това време тя загуби 50 паунда и премина от размер 28 на размер 18. Тя обаче заявява, че е нещастна. Загубата на тегло я накара да осъзнае, че предпочита да живее ежедневието, отколкото да стане слаба.

  Мариета Сангай Сърлийф

Мариета Сангай Сърлийф

Трябва да сте щастливи в обичайния си живот или няма да оцелеете в пътуването към целта, пише тя, споделяйки своя опит. Същото е и със загубата на тегло; все пак трябва да си доволен. След като направите това, добрите неща започват да се случват. Изглеждате по-уверени в себе си пред останалия свят.

51-годишната актриса в момента е с размер 22 и е доволна от това. Както е посочено в друг блог, тя постига баланс между избора на здравословна храна и яденето на това, което иска. Имам непоносимост към лактоза, но ако ми кажеш, че не мога да ям сирене до края на живота си, ще те ударя в лицето.

Рета се чувстваше овластена в резултат на модния си избор.

Рета пише в мемоарите си, че модата й позволява да се чувства спокойна с размера на тялото си. В ранните си дни актрисата заявява, че е носила само униформи от панталони и копчета, защото е чувствала, че роклите, полите или дънките няма да стоят добре на фигурата й. Нейната перспектива се промени, след като започна да посещава повече събития на червения килим. Тя осъзна, че не е нужно да е слаба, за да изглежда страхотно.

Поглеждането в огледалото беше емоционално преживяване. Бях влюбена в това как изглежда тялото ми в рокля, която избрах, защото ми хареса, вместо да ме скрие… Най-накрая усетих през какво преминават много жени, когато пазаруват. Исках повече, ПОВЕЧЕ от този прилив на адреналин, който идва с получаването на нещо перфектно и ново.

Оттогава Рета се превърна в модница и феновете обожават нейния акаунт в Instagram, където тя често публикува снимки, на които носи зашеметяващи рокли, като тази по-долу, в която позира в рокля на цветя.

Популярни Публикации