Кой е Diamond Platnumz? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Танцьор, филантроп, актьор, бизнесмен и звукозаписен артист Случаен Абдул Джума Исак , по-известен със сцената си като Diamond Platnumz , идва от Tandale, Dar es Salaam. Това, че е главен изпълнителен директор и основател на WCB Wasafi Record Label, Wasafi Fm и Wasafi TV, го прави известен.

Бързи факти

Празнувано име: Diamond Platnumz
Истинско име/пълно име: Случаен Абдул Джума Исак
Пол: Мъжки
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 2 октомври 1989 г
Родно място: Тандейл, Дар ес Салам
националност: танзанийски
Височина: 5 фута 8 инча
Тегло: 68 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да три (Naseeb младши)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Даймънд Платнумз гей ли е? НЕ
Професия: Певец, автор на песни, актьор, танцьор, бизнесмен
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 6 милиона долара

Биография на Diamond Platnumz

Diamond Platnumz е роден в болница Аманда на 2 октомври 1989 г. в Тандейл, Дар ес Салам. Тримата братя и сестри на Даймънд (Есма Платнумз, Ромео Абдул Джоунс и кралица Дарлийн). Санура Касиму, майка му, и Мзи Абдул Джума, баща му. Той е отгледан от майка си в дома на тяхната баба по майчина линия в западната част на Тандейл. Поради неуредени битови проблеми баща му не присъства на снимката.

Започва основното си образование през 1995 г. в детското училище Chakula Bora и го завършва през 2002 г. в основното училище Tandale Magharibi. След това Даймънд се записва в средно училище през 2003 г. и го завършва през 2006 г.  Diamond Platnumz възраст

Diamond Platnumz

Възраст, височина, тегло на Diamond Platnumz

Diamond Platnumz е роден на 2 октомври 1989 г. Той е на 32 години към 2022 г. Тежи 68 кг и е висок 5 фута, 8 инча.

кариера

Тъй като майка му нямаше доходи, животът на Даймънд в Тандейл беше труден. За да свързва двата края, майка му и баба му трябваше да наемат двата апартамента, които Насибу и майка му са притежавали преди. Те споделяха една стая.

Неговият музикален стил Bongo Flava също е постоянно проактивен, особено след като той лично се срещна с Lizer, най-добрият продуцент на песни в Източна Африка.

Въпреки че е от семейство с ниски доходи, той поддържа любезно поведение, особено към своя медиен екип от Wasafi.

Diamond издаде много популярни песни, включително Number One, която включва нигерийския музикален изпълнител Davido. Даймънд изнесе представление на събитието за изгонване на Big Brother Africa 7 през 2012 г.

Даймънд се срещна за първи път с Msafiri Peter, известен също като Papua Misifa, през 2009 г. Той издаде първия си сингъл хит, Nanda Kamwambie, през 2010 г., след като Misfit реши да му предостави финансова подкрепа за усъвършенстване на уменията му.

На 14 март 2018 г. Diamond Platnumz издаде дебютния си албум в Кения. В сравнение с други музиканти от Танзания, неговите песни са най-известните.

Признание и постижения

Diamond Platnumz спечели впечатляващо различни национални и международни отличия. На музикалните трофеи на Танзания на 3 май 2014 г. Даймънд постави нов рекорд, като взе у дома седем награди, включително за най-добър мъжки автор, най-добър автор на песни, най-добър мъжки изпълнител и най-добър мъжки изпълнител на годината.

Даймънд също взе четири награди на музикалните награди на Танзания през 2010 г., включително за най-добър предстоящ изпълнител на Килиманджаро и най-добър предстоящ изпълнител на наградите MTV Base Mama в Нигерия.

Нетната стойност на Diamond Platnumz през 2022 г

Diamond Platnumz’s прогнозираната нетна стойност към юли 2022 г. е повече от милиона. По-голямата част от доходите му идват от доходоносната му музикална кариера, както и от неговите телевизионни и радиостанции.

Даймънд е един от най-добре платените артисти в Източна Африка и най-популярният и добре платен музикант в Танзания.

По-голямата част от богатството на Diamond Platnumz идва от неговите най-продавани мелодии, обиколки, скъпи обиколки и работата му като посланик на марката. Освен това той получава значителна заплата чрез спонсорски сделки с фирми като Vodacom, DSTV, Red Gold и Coca-Cola. Той също така служи като главен изпълнителен директор на Wasafi Records, което значително увеличава приходите му.

Един от най-популярните звукозаписни изпълнители от Източна Африка е Diamond Platnumz. Той е жива илюстрация на поговорката „Никой човек не е ограничен“, тъй като е започнал бедно и сега натрупва милиони долари чрез любовта си към пеенето. Въпреки че има милиони долари в банковата си сметка, Даймънд остава скромен и сърдечен с други музиканти. Веднъж той призна, че има плакати на музиканти от Bongo Flava, окачени в студиото му.

Diamond Platnumz Съпруга, брак

мюсюлманин по вяра, Diamond Platnumz подкрепи Jakaya Mrisho Kikwete, кандидат за президент на CCM през 2010 г., и управляващата партия Chama Cha Mapinduzi в Танзания.

Даймънд и Зари Хасан, бизнесдама от Уганда, която живее в Южна Африка, имаха две деца заедно. Освен това Даймънд има трето дете от модела Хамиса Мобето, а от 2019 г. той се виждаше с кенийската художничка и модел Танаша Дона. Ражда се Naseeb Jr., синът на двойката. След като двойката се раздели, Танаша се върна в Кения, откъдето е родом.

Популярни Публикации