Коя е Аманда Тейлър? Wiki, възраст, височина, гадже, запознанства, нетно състояние

Аманда Тейлър е известен американски модел, който се появи на корицата на Maxim France и в реклама с ММА шампиона Стивън Томпсън. Като създател на съдържание в Instagram и TikTok, тя има значително онлайн присъствие.

Тейлър има повече от един милион последователи в Instagram. Хората обожават нейните спиращи дъха снимки в уебсайта за споделяне на снимки. Тази зашеметяваща красавица, превърнала се в интернет знаменитост, е представена от Posh Model Agency и моделите Heavyweight. За да научите повече за Аманда, продължете да четете.

Бързи факти

Пълно име Аманда Тейлър
Професия Модел, инфлуенсър в социалните медии
Популярни за Нейното съдържание в Instagram
Възраст (Както през 2021 г.) 25 годишен
Дата на раждане 11 юни 1996 г
зодия зодия Близнаци
Родно място Шарлот, Северна Каролина, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута, 4 инча
Цвят на очите Син
Тегло 56 килограма
Приблизителна нетна стойност (през 2021 г.) 1 милион долара
Социална медия Instagram , Twitter

Аманда Тейлър Wiki

Рожденият ден на Аманда е 11 юни 1996 г. Тя е от Шарлот, Северна Каролина, Съединените щати. Звездата на социалните медии не обсъжда детството си или семейната си история. Въпреки това източниците сочат, че тя е американска гражданка. Освен това тя е от бял етнос. Няма информация относно образованието на Тейлър.Тейлър е висок 5 фута 4 инча и има фигура на пясъчен часовник. Аманда тежи около петдесет и шест кг. Тя има руса коса и сини очи, които са доста красиви.

 Аманда Тейлър

Аманда Тейлър

Аманда Тейлър Гадже, Запознанства

Аманда Тейлър не обича да разкрива нищо за личния си живот. Засега няма слухове за романтичния й живот. Освен това тя избягва въпроси относно статуса си на запознанства.

В момента двадесет и четири годишният модел дава приоритет на кариерата си на модел и ролята на инфлуенсър в социалните медии. Ще добавим всяка нова информация относно Тейлър веднага щом я получим.

кариера

Повечето хора разпознават Аманда от нейните публикации в Instagram. Тя е активна на уебсайта и непрекъснато актуализира акаунта си с атрактивни свои изображения в различни стилове бански костюми и бикини. Според източниците тя се появи на корицата на списание Maxim France.

FHM публикува онлайн материал, озаглавен The 20 Sexiest Instagram Ladies To Love, в който се появява Тейлър. Тя се появи в международния календар и конкурс за красота на Hooter. Тейлър, заедно с Джоузи Паула и други модели, беше известно време на Бахамите.

Нетната стойност на Аманда Тейлър

Аманда е добре позната както в Instagram, така и в TikTok. Въпреки че публикува само три видеоклипа в TikTok, тя натрупа над тридесет хиляди последователи. Освен това над един милион потребители на Instagram следват нейните материали.

Приблизителната нетна стойност на Тейлър е приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г. Тя получава пари чрез одобрения на марки и споразумения за сътрудничество. Освен това Тейлър получава договори за моделиране чрез своята агенция Posh Model Agency.

Любопитни факти

  • Тя е зодия Близнаци.
  • Тя има куче вкъщи.
  • Тя обича да пътува.
  • Тя е запалена плувкиня.
  • Интересува се от мода и стайлинг.
  • Тя е сърфистка.
  • Тя обожава плажовете.

Популярни Публикации