Гай Пенрод е баща на 8 деца

Отглеждането на едно дете е достатъчно трудно, но американският госпъл певец Гай Пенрод, на 57 години, трябваше да се грижи за осем от тях. С кариерата си все още в разцвета си, 57-годишният госпъл певец успя да жонглира между живота на пътя и живота на семейството. Вместо да гледа на децата си (7 сина и едно момиче) като на тежест, той изглежда цени шанса да продължи наследството си. Важно е да се отбележи, че Гай не би могъл да направи това без любовта и подкрепата на съпругата си Анджи Кларк.

Брачен живот

Гай и съпругата му Анджи Кларк отпразнуваха 30-ата си годишнина от сватбата през май 2015 г. на фона на слухове за развод. И през май двойката ще отпразнува 36 години брак. Звучи като нещо от баснята, но е истинско. Изненадващо и двамата им бащи, които бяха пастори, отслужиха сватбата им. Мъжът носеше черен смокинг на сватбата им, докато Анджи мина по пътеката в развяваща се бяла рокля. След три години връзка, те се женят през 1985 г., вечерта на деня на дипломирането на Гай. Penrods се преместват в Атланта малко след сватбата си, където Гай работи като музикален инструктор.

 Гай ПенродСлед това Гай Пенрод и семейството му се преместват в Нешвил, Тенеси, за да може да преследва кариера в госпъл музиката. Дори и сега семейството поддържа същата дълбока връзка, която срещнаха за първи път. Надникнете в Penrods. Гай и съпругата му, без съмнение, успешно са отгледали всичките си деца със същата любов и отдаденост.

Децата на Гай Пенрод

Гай и съпругата му Анджи Кларк имат осем деца: седем момчета и едно момиче. Всички бяха обучавани вкъщи. Имената на децата им са както следва: Лейси Пенрод, Джеси Пенрод, Грейсън Пенрод, Тайлър Пенрод, Захария Пенрод, Логан Пенрод и Леви Пенрод. Сигурно се чудите кой е осмият. Ние дори не знаем кой е това. Гай го е скрил в килера. Освен Лейси Пенрод, родена през 2006 г., нищо не се знае за другите деца на Гай. Има много неразрешени въпроси, като например дали са женени или имат деца и какво правят за кариера. Единствената налична информация е, че един от синовете му е женен, а Гай има внук. Все още обаче не е известно кои са родителите на детето.

 Гай Пенрод

Голямото семейство на Гай Пенрод

Тайлър, най-голямото от осемте деца на Гай и Анджи, се запознава със съпругата си Ашли Мари Стефънс, докато посещава университета Либърти – точно като родителите си, преди около 30 години. Тайлър и Ашли се ожениха през септември 2015 г. Кой по-добре да проведе събитието от бащата на пастора? Човекът беше видян сияещ на снимките от сватбата, които бяха направени в имота на семейство Пенрод в Тенеси.

Нетната стойност на Гай Пенрод

След кратка поява в седмичната телевизионна програма Music City Tonight, вокалистът на Then Came The Morning ще продължи да се радва на огромен успех с Gaither Vocal Band. Вокалната група Gaither се раздели през 2008 г. след 13 години съвместно пътуване. Гай става соло, след като групата се разпада и записва осем албума, оглавяващи класациите през годините.

 Гай Пенрод

Човекът сега е един от най-продаваните госпъл изпълнители на всички времена, с 4 милиона продадени записи. Нетната му стойност отразява постижението му в класацията. Нетното състояние на 57-годишния госпъл певец е 3 милиона долара към октомври 2022 г. Гай получава пари не само от продажба на албуми, но и от турнета. В момента изпълнителката на Amazing Love планира национално турне, което ще започне на 15 септември. Гай ще свири на няколко места (обикновено църкви) през цялата година, включително Mooresville, NC, Greenville, SC, Palmetto, FL, Bartlett, TN и Monroe, NC.

Популярни Публикации