A6d Истинско име, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, кариера

A6d е френски разработчик на съдържание в YouTube, който е само в началото на двадесетте си години. A6d стана известен предимно чрез своите потоци за игри, ботове, вицове и влогове, включително Minecraft. Той притежава и управлява онлайн радиостанции като OnlyHitUS, OnlyHit Gold и OnlyHit J-Music.

Бързи факти

Пълно име Винсент
Дата на раждане 03 август 2001 г
Възраст 20 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 5
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Мъжки
Професия Youtuber, онлайн геймър, Twitch Streamer, личност в социалните медии
Държава Франция
Височина 5 фута 11 инча (1,80 м)
Тегло N/A
Семейно положение единичен
Нетна стойност 65 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност Френски
Twitter Винсент Туитър
Youtube Винсент Youtube
Instagram Винсент Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Винсент
Марки N/A
Хоби N/A

A6d Биография, възраст, семейство

Кой е A6d? A6d е роден на 03 август 2001 г. и сега е на 20 години. Винсент е първото му име и той е Лъв. Освен това точното му родно място не е сигурно, но A6d е жител на Франция. Иън, домашният любимец на A6d, има собствен канал в YouTube. Отново A6d все още не е разкрил факти за своите родители, братя и други членове на семейството.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е A6d? A6d се намира на 180 см (5 фута 11 инча) височина . Освен това, няма налични подробности относно теглото му, измерванията на гърдите-талията-ханша, бицепсите, стила на обличане, размера на обувката и т.н. По същия начин A6d има сини очи и кафява коса.  A6d

A6d позира за снимка Източник: Instagram

A6d Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на A6d? Що се отнася до печалбите на A6d, той е известен геймър в YouTube с много последователи в акаунтите си в социалните мрежи и си изкарва добре от това. В резултат на канала му в YouTube, A6d има нетна стойност от около k към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

A6d е знаменитост в социалните мрежи, известна със своя сайт A6d в YouTube. По подобен начин потоците за игри, туитове, тролове и влогове на A6d, включително тези за Minecraft, го направиха главоломно известен. На 27 ноември 2018 г. той публикува първия си видеоклип, Hello bonjour welcome, в YouTube. Това е 12-секундно видео на френски, в което той доказва, че притежава канала. След това A6d започна да публикува съдържание на Minecraft със Skeppy и BadBoyHalo. Неговите последователи в YouTube също нараснаха до над 300 000 зрители. A6d също е YouTuber с канал, посветен основно на съдържанието на Minecraft и потоците на живо. A6d беше член на друг YouTube канал, наречен The Trio, в който работеше с YouTubers като Skeppy и BadBoyHalo. Материалът на A6d се отдалечи от видеоклиповете на Minecraft и вместо това той прави други неща. Това включва писане на песни във FL Studio и програмиране на бот, който да реагира на неговите последователи в Twitter.

OnlyHitUS е уеб радиостанция, която излъчва на Shoutcast сървър и се фокусира върху френска и американска музика. OnlyHitUS вече се хоства на Streemlion от 31 октомври. Само че това беше уеб радиостанция, разработена от A6d с помощта на безплатна услуга, наречена Radionomy, която съществуваше доста преди OnlyHitUS. Под името OnlyHit, тази уеб радиостанция е пионер в поджанра мрежови радиостанции. A6d също създаде радиостанции като OnlyHit Gold и OnlyHit J-Music. OnlyHit и OnlyHit Gold са специализирани в поп музиката от 70-те, 80-те и по-старите години. Поради проблеми с авторските права нито едно от тях няма да се играе в Съединените щати. A6d комбинира OnlyHit и OnlyHitUS на 31 октомври 2019 г. OnlyHit Gold и OnlyHit J-Music вече ще се слушат в Съединените щати.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на A6d? A6d най-вероятно е свободен в момента. A6d не е споделил много подробности за този проблем. По същия начин той не е публикувал никакви съобщения в социалните мрежи, които биха могли да намекнат за новите му връзки или афери. Освен това A6d поддържа ясен публичен имидж без клюки, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния му живот. Независимо от това, A6d несъмнено ще привлече много любовници в бъдеще поради своята младост, креативност, хумор и чар.

Факти

  • A6d е френски разработчик на съдържание в YouTube, който е само в началото на двадесетте си години.
  • A6d стана известен предимно чрез своите потоци за игри, ботове, вицове и влогове, включително Minecraft.
  • OnlyHitUS е уеб радиостанция, която излъчва на Shoutcast сървър и се фокусира върху френска и американска музика.
  • OnlyHitUS вече се хоства на Streemlion от 31 октомври.
  • Под името OnlyHit, тази уеб радиостанция е пионер в поджанра мрежови радиостанции.

Популярни Публикации