Eliza Reign Seraphin - Всичко за бившата приятелка на бъдещето (рапър)

Елиза Рейн Серафин е бивша приятелка на рапъра Future. Елиза работи професионално като модел с произход от САЩ. Тя привлече много внимание, тъй като беше бременна и в любовна връзка с артиста. Жената е снимана за безброй модни ревюта, публикации и бизнеси.

Бърза информация

Пълно име Елиза Рейн Серафин
Първо име Елиза
Презиме Царуване
Фамилия Серафин
Професия Бивша приятелка на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Дева
Семейно положение Неженен
Връзка с Бъдеще
Без деца 1
нетна стойност 1500000
образование Държавна институция на Съединените щати
Религия християнството
Височина 165 см
Тегло 58 кг
нетна стойност 1,5 милиона долара към октомври 2022 г
Дата на раждане 14 септември 1983 г
Възраст 38 години

Колко дълго се среща Бъдещето, Елиза?

Елиза му беше гадже през последните две години. Впоследствие обаче моделът разбра, че е бременна, след като се разболя няколко дни преди рождения си ден. За съжаление, след като научи, че Елиза е бременна, рапърът я посъветва да прекрати детето. Моделът заяви, че Future я е заплашил и й е казал да спре да споделя актуализации за бременност и сонограми. Освен това, според публикацията й в Instagram, някой й се обадил и заявил, че рапърът има хора, които я търсят, така че Елиза е спряла да работи от страх.

Елиза тормозеше бившия си приятел

Още през 2019 г. моделът разкри, че Фючър е баща на нейното дете. В резултат на това тя иска издръжка от 53 000 долара на месец. По-късно рапърът подаде съдебна заповед, в която призна, че е имал сексуална връзка с Елайза от 2016 до 2018 г. Елиза, според рапъра, започнала да го измъчва, след като забременяла.  Елиза Рейн Серафин

По-късно музикантът отговори на обвиненията в социалните медии за бащинство, като написа в Туитър Продължавайте да настоявате, обучете тези мотики как да държат бизнеса си далеч от онлайн света. Той също така каза, че хората бягат в интернет, но той не може да каже истината, защото трябва да излезе от системата.

История на бъдещите запознанства

През живота си Фючър се е срещал с редица жени. След развода си с Лори Харви, той започва да се среща с Дес Диор. Те се сблъскаха с връзката си със снимка в Instagram, на която се виждаха интимни. Той и Лори Харви, дъщерята на Стив Харви, бяха заедно по това време. Лори отпразнува 23-ия си рожден ден, като публикува тяхна снимка от почивката си в Ямайка. Синди Паркър, Джоуи Чавис, Ларса Пипън, Блак Чайна, Аалия Пети, Сиара, Бритн Мили, Индия Джоунс и Джесика Смит също са включени.

Рапърът и Дес бяха духовно женени

Според съобщенията Фючър и Дес са се оженили в навечерието на Нова година, като са провели духовна церемония. Те също се наричат ​​духовни съпруг и съпруга. По същество духовният брак предполага, че няма официална документация и че всяко лице може да прекрати духовния съюз по всяко време, без да представя причини. Твърди се също, че роклята й е малко издута отпред по време на една функция. Носеше се слух, че са сгодени, тъй като рапърката Дес от Атланта носеше диамантена лента на безименния си пръст.

  Елиза Рейн Серафин

Бившето й гадже е заобиколено от съдебни процедури.

Преди това рапърът е участвал в редица правни проблеми. Джесика Смит и Сиара, от друга страна, са предприели съдебни действия срещу изпълнителката. Джесика дори го беше съдила за това, че не плаща издръжката на детето й, но Сиара съдеше Фючър за клевета, клевета и клевета. Не само това, но две жени от Тексас и Флорида заведоха дела за бащинство срещу музиканта през 2019 г. Въпреки това една жена от Тексас се отказа от иска си за бащинство по-късно през 2020 г.

Популярни Публикации