Кой е Джеймс Робисън? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, нетно състояние, височина, кариера

Джеймс Робисън е добре известен в Съединените щати като телеевангелист. Той също така е основател и президент на Life Outreach International, християнска организация за подпомагане. Преди това е работил като южен баптистки евангелизатор.

Бързи факти

Празнувано име: Джеймс Робисън
Истинско име/пълно име: Джеймс Робисън
Пол: Мъжки
Възраст: 78 години
Рождена дата: 9 октомври 1943 г
Родно място: Pasadena, Texas, U.S.
националност: американски
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Бети Фрийман, 1963 г.-настояще
Деца/деца (син и дъщеря): да (3)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джеймс Робисън гей ли е?: не
Професия: Пастор, телеевангелист, теолог, автор
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Джеймс Робисън Биография

Джеймс Робисън е роден и израснал в Пасадена, Хюстън, Тексас. Майка му, Мира Уотингер, беше на четиридесет години, когато той се роди. Той признава, че е бил жертва на изнасилване. Майка му пусна обява за осиновяване във вестника.

HD Хейл, местен пастор, и съпругата му записват Робинсън в своите църковни служби и се грижат за него. Робинсън е виждан да обсъжда детството си и обтегнатите си отношения с рождения си баща. Баща му беше алкохолик, който също беше буен. Баптисткият колеж в Източен Тексас беше алма матер на Робинсън. Той спечели B.A. с отличие от държавния университет в Средния Тенеси.Джеймс Робисън Възраст, височина, тегло

Джеймс Робисън е роден на 9 октомври 1943 г. и е на 78 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 10 инча и тежи 80 кг.

  Джеймс Робисън

Джеймс Робисън

кариера

Джеймс Робинсън започва кариерата си като телевизионен министър в ежедневната телевизионна програма LIFE Today през 1968 г. Евангелската асоциация на Джеймс закупува рибарска и ловна хижа близо до Хокинс, Тексас, през 1974 г. През 80-те години той се издига до известност като популярен консерватор и виден природозащитник религиозен лидер в политиката.

LIFE Today разказва истински истории от зрители и прави интервюта с тях. Звукозаписните артисти Стивън Къртис Чапман, Санди Пати, Ларнел Харис и членове на мисията са сред музикалните гости на шоуто.

От 1962 г. насам той е говорил на милиони хора чрез евангелизиране на кръстоносен поход, а наскоро и по телевизията. Истинският просперитет, Лицето на баща ми, Слава Богу, че съм свободен, Абсолютите: единствената надежда на свободата, Живот в любов, Неделим и Бог на цялото творение са сред неговите книги. Робисън създаде The Stream във Форт Уърт, Тексас, през 2015 г.

Съпруга на Джеймс Робисън, брак

Джеймс Робисън основава и служи като президент на програмата LIFE Outreach International. Той и съпругата му са домакини на ежедневното телевизионно шоу LIFE Today. Той също така е основател и издател на The Stream, уебсайт, който дебютира през януари 2015 г. healché hosts expandingoriiION healchéION healchéION healchéION healchéION heal expandingIONorii hosts expandingVE 350IONorii hostsché hostschéION healchéION healchéION heal expandingoriiION healchéION healché hostésché healchéION heal

Той влезе в общественото служение през 1960 г. и бе говорил пред над двадесет милиона души в стотици евангелски обръщения. В продължение на пет десетилетия той вдъхновява политически, социални и религиозни лидери. Джеймс е написал седмични коментари, които могат да бъдат намерени на www.jamesrobison.net. People have been influenced by his books Family and Freedom Before It на Too Late and Indivisible: Restoring Faith.

Нетната стойност на Джеймс Робисън през 2022 г

Нетната стойност на Джеймс Робинсън се оценява на 4 милиона долара към октомври 2022 г. В Америка той е известен пастор и телеевангелист. Той е основател на евангелската асоциация на Джеймс Робисън и печели 500 хиляди долара годишно. Той също така е създател и издател на уебсайта The Stream. Този уебсайт стартира през 2015 г.

LIFE Outreach International е основана и ръководена от Джеймс Робисън. Той и съпругата му са домакини на ежедневното телевизионно шоу LIFE Today. Тази програма се излъчва по различни християнски и светски телевизионни мрежи по целия свят.

По време на мандата си той е написал редица книги, включително True Prosperity, My Father’s Face, Thank God I’m Free, The Absolutes: Freedom’s Only Hope и други. Джеймс Робинсън е икона на социалните медии, който е много активен в платформи като Facebook, Instagram и Twitter. Това също е един от източниците на доходите му.

Джеймс Робинсън е известен с това, че свързва масите от привилегированите и бедните, старите и младите, миряните и теолозите. Той е национално признат вдъхновяващ лидер, който чрез изключителните си лидерски способности е подчертал призива, който Divine е поставил на раменете му.

Съпруга на Джеймс Робисън, брак

Робинсън женен Бети Фрийман на 23 февруари 1963 г. Той я срещна за първи път, когато беше първокурсничка в гимназията в Пасадена. Ожениха се, когато и двамата бяха на деветнадесет години. Двойката завършва държавния университет в Средния Тенеси през 1965 г. Робинсън и съпругата му са домакини на ежедневното телевизионно шоу LIFE Today.

Те започват своето служение през 1965 г. и преминават на пълен работен ден в телевизионно служение през 1968 г. На двойката са родени три деца. Имат и единадесет внуци. В момента Робинсън живее във Форт Уърт със съпругата си, където са базирани тяхното служение LIFE Outreach и програмата LIFE Today. Двойката загуби дъщеря си Робин Робисън от рак на гърлото на 28 декември 2012 г.

Популярни Публикации