Лидия Джует - Уики, възраст, родители, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Лидия Джует е родена на границата между Етиопия и Судан в Етиопия на 19 януари 2007 г. Тя е актриса, модел и телевизионна личност. Тя е тринадесетгодишно момиче. Всяка година тя празнува рожден ден. Тя е актриса от Съединените щати. Пълното й име е Лидия Джует, но е по-известна като Лидия.

Тя се появява в някои телевизионни предавания и филми. Имената на баща й и майка й и имената на приятеля й са дадени на тази страница.

Бързи факти

Истинско име Лидия Джует
Псевдоним Лидия
Професия актриса
Зодия Не се знае
Етническа принадлежност Не се знае
Семейно положение Неомъжена
Име на съпруга Не се знае
Възраст 13годишен
Височина (приблизително) Не се знае
Тегло (приблизително) Не се знае
Измерване (прибл.) Не се знае
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Дата на раждане 19 януари 2007 г
Родно място Границата между Етиопия и Судан в Етиопия
Религия християнството
Националност американски
Име на училище Не се знае
Име на колеж Не се знае
Квалификации Не се знае
Бащино име Не се знае
Име на майката Не се знае
Име на братя и сестри Не се знае
Източник на доход Актьорство

Биография на Лидия Джует

Лидия Джует е роден на 19 януари 2007 г. в Рединг, Калифорния, САЩ. Към 2021 г. тя е на 13 години. Тя е личност в социалните медии и професионална актриса и модел. Всяка година тя празнува рожден ден.Лидия Джует Височина, Тегло

Тази статия не споменава нейния ръст или тегло. Тя има прекрасни кафяви очи и черна коса. Тази статия не споменава измерванията на тялото й.

  Лидия Джует

Лидия Джует (Източник: Instagram)

Lidya Jewett Гадже, Запознанства

Лидия Джует е най-добрият американски професионален модел, телевизионна личност и актриса. Тя е родена на границата между Етиопия и Судан в Етиопия на 19 януари 2007 г. Тя не е омъжена, според съобщения в социалните медии. Името на съпруга й не се посочва. Ако искате да научите повече за нейния начин на живот, продължете да четете тази статия и научете повече за нейното семейство.

кариера

Тя е родена на границата между Етиопия и Судан в Етиопия на 19 януари 2007 г. Лидия е нейното сценично име, но пълното й име е Лидия Джует. Към 2021 г. тя е на 13 години. Тази статия не навлиза в подробности за нейното образование. Тя е американска актриса, най-известна с ролите си във филми като Hidden Figures (2016), Black Panther (2018) и The Darkest Minds (2018), както и с телевизионни предавания като Grey's Anatomy 2019 и Good Girls 2018-2020 .

В Маями тя започва кариерата си в телевизионни реклами и печатни реклами. Лидия направи своя актьорски дебют в телевизионното шоу See Dad Run. Тя се появи в няколко телевизионни предавания, включително WITS Academy (2015) като „Gracie Walker“ и по-късно в Grey’s Anatomy (2019), Jamall & Gerald (2019) и Good Girls (2019). (2018-19). Скритите фигури беше нейният дебют в игрален филм (2016). Ако искате да научите повече за Lidya Wiki, прочетете цялата статия и разберете всичко, което трябва да знаете.

Семейство Лидия Джует

Лидия е професионална актриса, както и знаменитост в социалните медии. Имената на баща й и майка й не се споменават в тази статия.

Популярни Публикации