Sri Divya- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Шри Дивя е индийска актриса, модел, медийна личност, личност в социалните медии и онлайн звезда от Хайдерабад, Телангана. Тя е във филмовия бизнес от тригодишна. След това тя започва да работи професионално като героиня през 2010 г. Според сведенията тя е работила на други езици, включително телугу, тамил и малаялам.

Бързи факти

Пълно истинско име Шри Дивя Гурала.
Известно име Шри Дивя.
Нетна стойност INR 2 Crores (приблизително).
рожден ден 1 април 1993 г.
Възраст (към 2022 г.) 29 години.
Професия Актриса, телевизионна личност, модел и медийно лице.
Родно място Хайдерабад, Телангана, Индия.
Религия индуизъм.
каста Ще се актуализира.
Алма матер Училище Кендрия Видялая.
Университет SRM, Ченай.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Овен.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг .

Шри Дивя Възраст и ранен живот

Шри Дивя беше роден на 1 април 1993 г , в Хайдерабад, Телангана, Индия. Шри Дивия Гурала е пълното й име. Тя остава в родния си град, за да продължи актьорската си кариера. Тя е на 29 години (към 2022 г.). Шри е посещавала училище Кендрия Видялая заедно с по-голямата си сестра за началното си училище, според докладите. След това се записва в университета SRM в Ченай, за да продължи образованието си.

Височина и тегло на Шри Дивя

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шри Дивя е висок 5 фута 4 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Шри Дивя

Sri Divya Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Шри Дивия? Многостранно талантливата актриса живее луксозен начин на живот в прекрасна къща с членовете на семейството си. Тя получава възнаграждение за работата си в актьорството, моделирането, рекламата и одобрението на марката. Тя поддържа къщата си чиста и подредена. Освен това тя притежава марков автомобил и друга техника. Тя, от друга страна, никога не разкрива действителната си нетна стойност. Към октомври 2022 г. нетната й стойност се оценява на около 2 крори INR след анализ на нейните източници на доходи и активи (приблизително).

кариера

Според няколко истории, Дивия е била само на три години, когато е започнала да се интересува от представления. Работила е като дете актьор в много продукции, включително Yuvaraju, Hanuman Junction и Veede. Шри започва актьорската си кариера през 2010 г. като актьор във филма на телугу „Манасара“. Шри също е работила на други езици като тамилски и малаялам, както казах.

Тя направи тамилския си актьорски дебют през 2013 г. с филма „Varuthapadatha Valibar Sangam“. Освен това през 2022 г. тя изигра Падма във филма на малаялам „Jana Gana Mana“. Ремо, Каашмора, Бангалор Нааткал, Кааки Сатай и други продукции са сред другите й.

Шри Дивя гадже и срещи

С кого се среща Шри Дивия? Много хора са обърнали внимание на Шри Дивия Гурала заради страхотните й актьорски способности и очарователно отношение. Тя публикува няколко свои снимки с колегите си в социалните мрежи. Във всеки случай тя никога не е споменавала нито приятеля си, нито любовния си живот. Тя е изцяло фокусирана върху актьорската си кариера и работа. Мечтата й е да стане известна индийска актриса. Във всеки случай вярваме, че сегашният й статус на връзка е необвързан. Дано скоро тя разкрие подробности за любовния си живот на своите почитатели.

Популярни Публикации