Кой е Зак Милър? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Зак Милър е изключителен играч на американски футбол, който е постигнал огромен успех в кариерата си досега. Той е пенсиониран играч, който постигна невероятни постижения по време на кариерата си. В кариерата си той е играл за Оукланд Рейдърс и Сиатъл Сийхоукс.

Започва футболната си кариера в колежа, където е изключително успешен. По-късно, през 2007 г., той е избран от Оукланд Рейдърс. Въпреки това той стана известен като член на Seattle Seahawks и беше въведен в Залата на славата на професионалния футбол. Той играеше тайт енд и беше изключително успешен там. Кариерата на Зак Милър е изпълнена с акценти като Super Bowl, Pro Bowl и много други.

Бързи факти

Празнувано име: Зак Милър
Истинско име/пълно име: Закари Джоузеф Милър
Пол: Мъжки
Възраст: 36 години
Рождена дата: 11 декември 1985 г
Родно място: Темпе, Аризона, Съединени щати
националност: американски
Височина: 196 см
Тегло: 116 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Ашли
Деца/деца (син и дъщеря): Да (4)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Зак Милър гей ли е?: не
Професия: Футболист
Заплата: 500 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 18 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Зак Милър

Закари Джоузеф Милър, също известен като Зак Милър , е известен и успешен бивш играч на американски футбол. На 11 декември 1985 г. той е роден в Темпе, Аризона, САЩ. Той е роден в Аризона и израснал във Финикс. Средното училище Алтадена беше мястото, където той завърши средното си образование. По-късно е приет в гимназията Desert Vista.Той играеше футбол в гимназията и по-късно беше приет в Аризонския държавен колеж. Той продължи да играе професионален футбол в Arizona College, където имаше известен успех. Зак Милър беше феноменален атлет от самото начало, отличен в леката атлетика.

Зак Милър Възраст, височина, тегло

Зак Милър е роден на 11 декември 1985 г. и към 2022 г. е на 36 години. Висок е 196 см и тежи 116 кг.

  Зак Милър

Зак Милър

кариера

Зак Милър започва професионалната си кариера през 2004 г. Започва да играе футбол в Arizona State University, където е член на Sun Devils. Той беше член на отбора в продължение на два сезона, от 2004 до 2006 г. По време на колежанската си кариера той получи множество номинации за награди и признания. Той беше избран във втория кръг от Оукланд Рейдърс през 2007 г. Зак постави множество рекорди с Оукланд Рейдърс. В Оукланд Рейдърс той има общо 2712 приемащи ярда и 12 тъчдауна. През 2011 г. той беше избран от Сиатъл Сийхоукс. Той прекара пет години с тях, достигайки много важни етапи.

Постижения и награди на Зак Милър

Зак Милър има дълъг списък от постижения. Той е добре известен американски футболист, получил множество награди и отличия. Той е получил множество отличия, включително консенсус All-American, Pro Bowl, Super Bowl Champion XLVIII и много други.

Нетната стойност на Зак Милър през 2022 г

Зак Милър има нетна стойност от 18 милиона долара към юни 2022 г., което е значителна сума. Той също така прави 0 000 на месец от текущата си работа и всичките си странични работи. Той е пенсиониран играч на американски футбол, който в момента работи като сътрудник в AWM Capital.

В момента той живее в Съединените щати и притежава множество имоти там. Той живее в Аризона и също притежава имота. Освен това притежава недвижими имоти в Лос Анджелис и Ню Йорк. Зак също притежава Range Rover, Porsche 911 и няколко други превозни средства.

И накрая, можем да кажем, че Зак Милър е известна и успешна личност. Той е бивш играч на американски футбол, който сега работи в AWM Capital. Той е известен футболист, който също е много скромен човек.

Той е известен със своята благотворителност и добри дела. Зак завършва образованието си и след пенсиониране започва работа в столична фирма. Зак и семейството му живеят много щастлив и проспериращ живот. Ние искрено ценим всичките му усилия и футболната му кариера.

Съпруга на Зак Милър, брак

Закари Джоузеф Милър е известен и успешен спортист. Той е бивш играч на американски футбол, който беше много успешен. Той е женен за Ашли от доста време. Те имат много щастлив и проспериращ живот. Има и четири деца, с които е много щастлив. Той има фантастична личност и е постигнал голям успех в личния си живот. Зак Милър се върна в колежа, след като се оттегли от футбола, за да завърши дипломата си. Той получава бакалавърска степен по финанси. През 2020 г. става сертифициран финансов плановик в AWM capital. Зак работи неуморно, за да демонстрира на света, че спортистите, като всички останали, търпят финансови загуби. Той заяви, че освен ако това не стане глобална новина, хората или не знаят за смъртта на спортисти, или се преструват, че знаят.

Популярни Публикации