Муса Аскан Ямак- Wiki, възраст, височина, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, смърт

Муса Аскан Ямак е немски професионален боксьор и шампион по бокс. Той спечели множество шампионати и беше непобеден шампион през цялата си кариера. Въпреки това, на 16 май 2022 г., докато се състезаваше на ринга по време на боксовия си мач, този силен съперник на много боксьори по света почина.

Вероятно сте чували за този боксьор и преди, но знаете ли колко победи е имал в кариерата си? или къде е издъхнал последния си дъх преди да почине? Можете да прочетете тази статия до края, за да намерите всички отговори на много въпроси като този.

Бързи факти

Рождено име Муса Аскан Ямак
Псевдоним Муса
Популярни за Играя бокс на различни световни първенства
език турски, немски, английски
Сегашен адрес Мюнхен, Германия
Място на раждане Гиресун в североизточна Турция.
Дата на раждане През 1985г
Възраст (към 2022 г.) 36 години.
Училище Местна гимназия
университет Държавен университет
образование Завършвам
Професия Боксер
Зодия Не се знае
Националност Немски
Етническа принадлежност турско-немски
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Височина Във футове инчове: 5′ 9″
В метри: 1.80 m
В сантиметри: 180 см
Тегло (прибл.) В килограми: 84 кг
В паундове: 185 lbs.
Цвят на косата черен
Номер на обувка 9 САЩ (8 UK)
Татуировки да
Измервания на тялото Гърди-42, Талия-36, Бицепс-18
Отличителни черти Подстригана брада
Цвят на очите черен

Биография на Муса Аскан Ямак

Г-н Муса Аскан Ямак, професионален боксьор, не е почитан в Уикипедия, въпреки че има дълга и успешна кариера. Биографията му обаче може да бъде намерена в Уикипедия в бъдеще. Въпреки това, въз основа на нашето проучване, ние ще представим неговата биография тук. Говори се, че Муса Аскан е роден в Гиресун, североизточна Турция.Муса Аскан Ямак Образование

Пребиваващ в Турция, Муса Аскан Ямак завършва гимназия и колеж в родната си страна. Той започва да се занимава с бокс, когато е бил тийнейджър и остава активен в спорта повече от две десетилетия. Започва да учи боксови умения, когато е на 12 години и живее в Германия.

  Муса Аскан Ямак

Musa Askan Yamak - Най-доброто от Musa Askan Yamak (Източник: Pinterest)

Семейство Муса Аскан Ямак

Фейсбук страницата на Муса Аскан има много снимки с негови фенове. Той обикновено споделя всяко изображение от своите акценти след мача и преди мача. Но когато го попитах за семейството му, той никога не ги спомена. Научихме едно нещо за човек, който все още е близо до него: неговият мениджър Емрах Ямак.

Емрах Ямак следеше титлите и одобренията на Муса Аскан Ямак. За съжаление, този млад боксьор, който почина на 16 май 2022 г., никога не разкрива баща си, майка си, братята и сестрите си или други близки връзки в медиите.

Муса Аскан Ямак Смърт

Германия получи унищожителна новина, която трябва да бъде скърбена от цялата спортна общност. Муса Аскан Ямак, професионален боксьор, почина по време на състезание в 84-килограмов боксов мач в Мюнхен, Германия. Той припадна на боксовия ринг. Сърдечен арест е причина за състоянието му. Когато колабира, той беше откаран в болницата, където почина на 16 април 2022 г.

Муса Аскан Ямак Съпруга, брак

Дори след смъртта на Муса нито една жена не излезе пред медиите, за да разкрие, че Муса Аскан Ямак е неин съпруг, годеник или гадже. Муса изглежда е дал приоритет на боксовата си кариера пред любовния си живот. Вярваме, че той е починал сам и никога не е имал романтична връзка. В интернет няма негови снимки с момиче. Муса посвети живота си на професията си.

Муса Аскан Ямак Професионален живот

Като професионален боксьор Муса Аскан беше 321-ви в световната ранглиста. През 2019 г. той запази своите титли на WBF (Световна боксова федерация) и GBU (Глобален боксов съюз) в полутежка категория в Европа и Азия. Той беше обявен за евро-азиатски шампион, след като спечели два различни пояса от тази организация.

Муса беше признат за единствения непобеден шампион в своите 75 професионални битки. Преди това Муса се изправи срещу Сергей Хулякевич през ноември 2021 г. в Мюнхен, Германия в категории до 79 килограма. По това време Муса държи европейското първенство по бокс в полутежка категория. Той победи Сергей Хулякевич в осмия рунд, като го нокаутира с удар.

Муса заяви през 2021 г., имам нужда от 12 победи за мача за световния златен пояс и ще изиграя 9-ия си мач през март 2022 г. В Гиресун прекарах по-голямата част от времето си в подготовка за този мач. Това, че моите съграждани са винаги с мен, ме мотивира много. Искам да спечеля световното първенство в полутежка категория. Спечелвайки златния пояс в моята цел, ще накарам моите съграждани, фенове и любимата нация да се гордеят. Бих искал да благодаря на всички.

Муса Аскан Ямак имаше 12 поредни победи от 2019 г. насам, за да се класира за мача за златния колан. Много новинарски издания съобщиха, че Муса е започнал професионалната си боксова кариера през 2017 г. Той е бил аматьор дълго време преди 2017 г.

Муса Аскан Ямак Нетна стойност

Муса спечели многобройни шампионати по бокс и големи суми пари от победите си. Точната нетна стойност на Муса обаче не е разкрита. Въпреки това, въз основа на нашите задълбочени проучвания, Musa изглежда има нетна стойност от милиона USD към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Носеше само спортно облекло.
  • Муса прекарваше по-голямата част от времето си в тренировки.
  • Новината за победата му е публикувана многократно в немски вестници.
  • Той беше известен и с прякора Бикът.
  • Муса имаше татуировки по цялото си атлетично тяло.
  • На 9 април той публикува последната си снимка във Фейсбук.

Популярни Публикации