Санджит Дас- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Санджит Дас е известен предприемач, личност от риалити шоу, медийно лице, партньор на знаменитост и интернет феномен от Вирджиния, Съединени щати. Той стана известен в нацията, след като се появи в известното риалити предаване „Jeopardy“, където също спечели круиз.

Бързи факти

Пълно истинско име Санджит Дас.
Нетна стойност USD 7-8 милиона (приблизително).
рожден ден Ч/Б 1971-1975.
Възраст (към 2022 г.) Ч/б 47-51г.
Професия Бизнесмен, адвокат, звезден партньор и медийно лице.
Родно място Вирджиния, САЩ.
Резиденция Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Религия Ще се актуализира.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Университетът на Вирджиния.
Училище за киноизкуства на Университета на Южна Калифорния.
Университет Тулейн.
Станфордски университет.
Квалификация Бакалавърска степен по икономика.
МВнР.
JD по спортно право.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг .

Санджит Дас Възраст и ранен живот

Санджит Дас е роден във Вирджиния, САЩ, между 1971 и 1975 г. Според акаунтите му в социалните медии той живее в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Възрастовият му диапазон е 47-51 години (към 2022 г.). След като завършва престижна гимназия, той се записва в Университета на Вирджиния и получава бакалавърска степен по икономика. След това той посещава Училището по кинематографични изкуства на Университета на Южна Калифорния за магистърската си програма по продуциране на Питър Старк. Освен това има докторска степен по спортно право от престижния университет Tulane. В Станфордския университет той също учи кодиране.

Височина и тегло на Санджит Дас

Санджит Дас е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Санджит Дас

Нетната стойност на Санджит Дас

Колко е нетната стойност на Санджит Дас? С източниците си на пари видният предприемач води луксозен начин на живот. Той притежава прекрасно имение в Лос Анджелис, което поддържа щедро украсено със скъпи мебели и други експонати. Той също така показа няколко прекрасни картини и портрети. Нека ви кажа, че Дас купи хубави коли и друго оборудване. Винаги се облича професионално и носи дизайнерски дрехи. Според някои онлайн доклади той има нетна стойност от приблизително 7-8 милиона USD (приблизително).

кариера

Гаджето на Sutton Stracke разкри в LinkedIn, че той е започнал работа като асистент по разработка на функции за „DreamWorks Pictures“ през 1999 г. След това той се присъединява към Imagine Entertainment & Television като изпълнителен асистент и главен изпълнителен директор. Работил е като старши продуцент в GoldPocket Interactive от 2004 г. до 2006 г. Освен това той е работил с редица известни организации, включително NBC, Microsoft, Watchwith, Clever Fox Media и много други.

Санджит Дас също е работил в The Walt Disney Company в продължение на 6 години като редакционен директор, мениджър, дигитално съдържание, мениджър за спонсорство и други позиции. От 2020 г. той служи като основател и изпълнителен продуцент на Moloko Entertainment Company. Фирмата създава оригинално съдържание за телевизия, кино и интернет платформи, с основен акцент върху поп културата, музиката, спорта и други теми.

Санджит Дас Гадже и запознанства

С кого се среща Санджит Дас? Дас е надарен и интелигентен човек. Той постигна голям успех в своята област в резултат на своята много умна и интелигентна работа. Нека ви кажа, че той не е разкрил никаква информация за предишните си връзки или деца в нито един от акаунтите си в социалните медии. Що се отнася до сегашната му връзка, той сега се вижда със Сътън Страке, известна американска риалити телевизионна личност и предприемач. Двамата се запознаха чрез услуга за запознанства и след това излязоха заедно на вечеря. Те избраха да продължат връзката си, след като прекараха известно време заедно. Сътън Страке също публикува техни снимки в своите акаунти в социалните медии, заедно със сладък коментар.

Популярни Публикации