Кой е Бен Броуд? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Бен Брод е известен дизайнер на видеоигри от Съединените щати. До 2018 г. той беше директор на играта на популярната онлайн дигитална игра с колекционерски карти Hearthstone. След това той създава Second Dinner, където служи и като главен творчески директор.

Може би сте запознати с Бен Броуд, но знаете ли възрастта и височината му, както и нетната му стойност през 2022 г.? Ако не знаете, ние сме написали статия за кратката биография на Бен Броуд - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.

Бързи факти

Празнувано име: Бен Брод
Истинско име/пълно име: Бен Брод
Пол: Мъжки
Възраст: 40 годишен
Рождена дата: 20 юни 1982 г
Родно място: Съединените Щати.
националност: американски
Височина: 1,93 М
Тегло: … Килограма
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): да
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Бен Броуд гей ли е?: не
Професия: Дизайнер на видеоигри
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Бен Броуд

Бен Брод е роден в Съединените щати на 20 юни 1982 г. и няма информация за родителите или образованието му.  Възраст на Бен Броуд

Бен Брод

Бен Броуд Възраст, височина, тегло

Бен Брод е роден на 20 юни 1982 г. Към 2022 г. е на 40 години. Висок е 1,93 метра, а теглото му е… килограми.

кариера

Бен Брод започва кариерата си като тестер на видеоигри в Blizzard Entertainment, когато е на 20 години. Той започна да работи върху Warcraft III, фантастична стратегическа компютърна видео игра в реално време, и World of Warcraft, масова мултиплейър онлайн ролева игра. Той заема позицията година и половина, преди да бъде повишен в ръководител на тестовете за околната среда.

Докато тества игрите, той създава персонализирани карти на Warcraft III, една от които е наречена „Карта на седмицата“ и дори е пусната в общността. По-късно той започва да кандидатства за нови работни места в Blizzard, включително като дизайнер на популярната научнофантастична стратегическа видеоигра в реално време StarCraft II. Вместо това той си намери работа като дизайнер на играта с карти World of Warcraft.

Той стана водещ дизайнер на безплатната онлайн дигитална игра с колекционерски карти Hearthstone през 2015 г. и беше повишен в директор на играта по-късно същата година. Той беше публичното лице на играта, появяваше се в интервюта, отговаряше на отзивите на играчите, обясняваше концепции на играта и много други.

Той прекара 15 години в Blizzard Entertainment, преди да напусне през 2018 г., за да стартира собствено студио за разработка на игри, Second Dinner. През 2019 г. беше разкрито, че компанията е получила инвестиция от 30 милиона щатски долара от NetEase, в допълнение към лиценза за създаване на мобилна игра Marvel.

Постижения и награди

Бен Брод е директор на Hearthstone, безплатна онлайн дигитална игра с колекционерски карти, която спечели няколко награди, включително:

Hearthstone беше обявена за най-добрата дигитална игра с карти на годината от Forbes. На The Game Awards 2014, Hearthstone беше обявена за най-добрата мобилна/ръчна игра.

На 18-те годишни награди DICE играта спечели Мобилна игра на годината и Стратегическа/симулационна игра на годината. На наградите BAFTA за 2014 г. играта беше обявена за най-добра мултиплейър игра.

Нетната стойност на Бен Броуд през 2022 г

Бен Брод има нетна стойност от милиона към юли 2022 г. Той е направил по-голямата част от парите си като дизайнер на видеоигри. На 20-годишна възраст започва кариерата си като тестер на видеоигри за Blizzard Entertainment. Работил е върху добре познатите игри Warcraft III и World of Warcraft. През 2015 г. той беше обявен за водещ дизайнер на безплатната онлайн дигитална игра с колекционерски карти Hearthstone, която спечели няколко награди. През 2018 г. той напусна Blizzard Entertainment, за да стартира собствено студио за разработка на игри, Second Dinner.

Бен Броуд е фантастичен дизайнер на видеоигри, както се вижда от неговия успех. Един житейски урок, който всички можем да вземем от него, е способността му винаги да търси начини да се усъвършенства. С това казано, ние му желаем най-добрия късмет във всичките му бъдещи начинания и се надяваме, че ще продължи да ни предлага страхотни игри, както е правил в миналото.

Съпруга на Бен Броуд, брак

Бен Брод е женен мъж, но предпочита да пази личния си живот в тайна, така че няма много налична информация за съпругата му или кога са се оженили.

Популярни Публикации