Колин Чуа И Джин - Уики, възраст, височина, нетна стойност, приятелка

Колин Чуа И Джин е сингапурска криминална и медийна фигура. Той стана известен през юни 2022 г., след като беше осъден на една година затвор и глоба от 2500 долара за поведението си. На 22 юни 2022 г. той беше осъден.

Бързи факти

Пълно истинско име Колин Чуа И Джин.
Нетна стойност USD 600-700k (приблизително).
рожден ден 1998 г.
Възраст (към 2022 г.) на 24 години.
Професия Криминално и интернет лице.
Родно място Сингапур.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Частен университет в Обединеното кралство.
Квалификация Завършвам.
Националност сингапурски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 73 кг

Възраст и ранен живот на Колин Чуа И Джин

Колин Чуа И Джин е на 24 години (към 2022 г.). Според това той е роден в Сингапур през 1998 г на родителите си. Той се премества в Обединеното кралство, за да продължи образованието си. Във всеки случай той завършва основното си образование в местно училище в района. По-късно той се записва в реномирана институция в Обединеното кралство, за да продължи обучението си. Е, спецификата на най-голямата му квалификация е неизвестна.

Височина и тегло на Колин Чуа И Джин

Колин Чуа И Джин е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 73 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Колин Чуа И Джин

Нетната стойност на Колин Чуа И Джин

Колко е нетната стойност на Колин Чуа И Джин? И Джин живееше във великолепна къща с членовете на семейството си преди да бъде арестуван. Той също така притежава маркови автомобили, мобилни телефони и други електронни устройства. Той изкарваше добре от работата си в много фирми. Нетната стойност на Colin Chua Yi Jin се оценява на около 600-700 000 USD (приблизително).

кариера

Колин Чуа И Джин работеше в квартала в малък бизнес. След като завършва образованието си, той работи за редица фирми, за да придобие знания и опит в избрания от него сектор. Според запознати той иска да започне собствена фирма и научава за това. Е, няма конкретна информация относно неговата професия в никоя област. Ние ще положим всички усилия да ви предоставим точна информация за неговата кариера възможно най-бързо.

Смъртта на Колин Чуа И Джин

Chua Yi Jin беше осъден на една година затвор и глоба от 00 на 22 юни 2022 г. за незаконно фотографиране на 12 жени. На 29 юли 2021 г. той беше признат за виновен по седем от петнадесет обвинения, включително обида на скромността на жените и други. Твърди се, че е създавал скрити видеоклипове като студент в Университета на Обединеното кралство, снимайки дами по време на душ и в баните. Той също така кара изображенията и видеоклиповете на жени да стават популярни в социалните медии. Съдът е запазил самоличността на жените скрита за безопасността на техния разум и живот.

Колин Чуа И Джин Гадже и срещи

С кого се среща Колин Чуа И Джин? Личната информация на Колин Чуа И Джин в момента също не е достъпна. Не можем да научим повече за живота му, тъй като той няма профили в социалните медии. Нито един от профилите му в социалните медии не е предоставил информация за романтичния му живот. В резултат на това вярваме, че той вече е необвързан. Освен това е разумно да се предположи, че той иска да запази подробности за личния си живот и приятелката си далеч от ръцете на медиите.

Популярни Публикации