Коя е Нанси Ковач? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност

Нанси Ковач е пенсионирана американска филмова и телевизионна актриса, родена във Флинт, окръг Дженесий, Мичиган на 11 март 1935 г. Нанси Ковак е добре известна филмова актриса. Можем да се обърнем към Нанси Ковак и чрез други професии като филмова и телевизионна актриса и театрална актриса, която работи предимно в Холивуд. Налични са Wiki, биография, височина, тегло, възраст, кариера, каста, гаджета, съпруг, баща, майка, семейство, дела, деца, братя и сестри, нетна стойност, факти, професия, образование, награди и други.

Бързи факти

Истинско име Нанси Ковач
Псевдоним Нанси Ковач
Професия Телевизионна актриса
Известен с Телевизионна актриса
Име на съпруг/гадже Не се знае
Възраст 86 годишен
Височина В сантиметри- 174см

В метри- 1.74мВъв футове инчове-5'8

Тегло В килограми - 50 кг

В лири - 110 паунда

Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 6 САЩ
Дата на раждане 11 март 1935 г
Родно място Флинт, Дженеси, Мичиган
зодия Риби
Националност Съединени щати
Име на училище Не се знае
Име на колеж Не се знае
Квалификации Под дипломиран

Детство на Нанси Ковак

Нанси Ковач е роден в град Флинт, Мичиган. Баща й беше управител на завод в съоръжение на General Motors. Тя се записва в Мичиганския университет на 15-годишна възраст и го завършва на 19-годишна възраст. Тя е активна състезателка в конкурси за красота, като печели осем титли до 20-годишна възраст.

Нанси Ковак Съпруг, брак

Нанси Ковач се жени за индийския режисьор Зубин Мехта, който е бил музикален мениджър на Филхармонията в Лос Анджелис, а по-късно и музикален директор на Нюйоркската филхармония. След края на кариерата си Ковак заведе дело срещу Макдугъл за предполагаемо присвояване. Макдугъл беше съден по всичките дванадесет обвинения през 1998 г.

Сюзън Макдугъл, която беше замесена в скандала Whitewater, работи като личен представител на Kovack в началото на 90-те години. Делото на Макдугъл за злонамерено преследване през 1999 г. доведе до споразумение. Ковач и Мехта живееха в апартамент в Мюнхен, Германия, където Мехта беше музикален директор на Баварската държавна опера.

  Нанси Ковач

Нанси Ковак (Източник: Instagram)

кариера

След като присъства на сватба в Ню Йорк, Ковак се интересува от актьорството. Тя започва кариерата си като модел, преди да стане една от Glee Girls на Джаки Глисън. Тя се е появявала в редица телевизионни предавания, включително три епизода на Star Trek Bewitched (като бившата приятелка на Дарин Стивънс и врагът на Саманта, Шийла Сомърс и италианския клиент Клио Ванита), Batman Dream of Jeannie, Get Smart, Perry Mason, 12 часа високо и

Законът на Бърк, Family Affair (епизод Family Plan (1968)), The Name of the Game и Hawaii Five-O (епизод Face of the Dragon. Тя играе секси местна знахарка и фатална жена в A Private Little War, един от най-отрезвяващите оригинални епизоди на Стар Трек.

Тя е номинирана за награда 'Еми' за изключителна единична игра на актриса в поддържаща роля за работата си по 'Маникс' през 1969 г.

Популярни Публикации