Джордж Мънси- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства, кариера

Джордж Мънси е известен шотландски професионален играч по крикет. Джордж Мънси е член на международния отбор по крикет повече от шест години. Мънси е ляв начален батсман, който също работи като продавач за Gray-Nicolls. В момента Джордж представлява Kent Country Cricket Club в националния крикет.

Бързи факти

Пълно име: Джордж Мънси
Дата на раждане: 21 февруари 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Играч на крикет
Държава: Великобритания
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Нетна стойност 200 000 долара
Родно място Оксфорд
Националност шотландски
Религия Кристиян
образование Училище Лорето

Биография на Джордж Мънси

Джордж Мънси е роден на 21 февруари 1993 г. в Оксфорд, Англия. Той е 28-годишен мъж. Той постигна статут на знаменитост едва след успешна кариера и в резултат на това малко се знае за ранния му живот или родителите му. Мънси получава стипендия за голф в Loretto School и завършва с отличие.

  Възраст на Джордж Мънси

Джордж Мънси



Височина и тегло на Джордж Мънси

Джордж е висок шест фута и един инч и тежи седемдесет килограма.

кариера

Професионалната кариера на Джордж започва като голфър. Получава множество голф стипендии по време на гимназиалните си години. Спортистът се премести от родния си град, за да преследва кариера в голфа, но след като се натъкна на препятствия, той промени решението си и избра вместо това да продължи кариерата си в крикета. Джордж започва обучението си в Шотландия в Grange Club и Watsonians.

Мънси подписа първия си централен договор с Крикет Шотландия през 2014 г. и направи своя международен дебют в мач на Twenty20 International срещу Ирландия през 2015 г. Той беше избран за 2015 ICC World Twenty20 Qualifier през юли 2015 г. Джордж направи първия си дебют за Нортхемптъншър срещу австралийците на 15 август 2015 г. Мънси прекара времето си с шотландския отбор Twenty20 International, състезавайки се в различни турнири по целия свят. Играчът започна кариерата си с Лестършър през 2019 г., преди да се присъедини към Хемпшър през 2020 г.

Джордж се премести в Кент за сезон 2021. Мънси направи своя еднодневен международен дебют (ODI) през януари 2017 г. за Шотландия срещу Хонг Конг. Играчът беше избран да представлява страната на франчайза Brampton Wolves в събитието Global T20 Canada през 2019 г. В тридесет и един ODI мача, той има средно 31,68 ръна на игра и 27,60 ръна на игра в петдесет и един T20I мача.

В T20I през 2020 г. Джордж и Кайл Кьотцер поставиха 200-рънов стартов трибун за Шотландия, най-високото партньорство за всеки уикет за Шотландия. Мънси бе включен във временния състав на Шотландия за Световното първенство на ICC за мъже T20 през септември 2021 г., но отборът не успя да премине към следващия кръг.

Джордж Мънси Нетна стойност

Джордж Мънси се оценява на нетна стойност от няколко милиона долара към октомври 2022 г. Неговата кариера в крикет е допринесла по-голямата част от богатството му. В сравнение с други страни като Индия, Австралия и Шотландия, средната заплата на играч на крикет е доста ниска. Мънси все още е в зародиш като професионалист, но го очаква светло бъдеще.

Джордж Мънси Гадже, Запознанства

Джордж Мънси държи плътно капака на живота си за запознанства. Той не споменава нито приятелката си, нито романтичния си живот. Мънси ги е държал далеч от общественото внимание. Джордж често използва социалните медии и съдейки по хронологията му, можем да предположим, че той все още е необвързан през 2021 г. Хронологията му е пълна с изображения на неговите игри, тренировки и ваканции.

Популярни Публикации