Али Гуч - възраст, съпруг, нетно състояние, височина, кариера

Али Гуч е производител на съдържание в YouTube и звезда в социалните медии, известна с публикациите си за почистване, организиране, храна, начин на живот и ежедневни рутинни публикации. Тя има последователи от над 300 000 души. Разгледайте повече за възрастта, Wiki, височината, теглото, биографията, връзката, кариерата, нетната стойност и факти на Али Гуч

Бързи факти

Истинско име Али Гуч
Псевдоним Али
Известен като Youtuber
Възраст 28 годишен
рожден ден януари 18, 1992 г
Родно място елен
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 68 килограма.
Измервания на тялото 32-24-32-инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже Андрю Майкъл
Съпруг Андрю Майкъл
Нетна стойност 50 000 долара и 1 милион долара.
Марки N/A
Хоби Пътуване, Любител на музиката

Биография

Али Гуч беше роден на януари 18, 1992 г , в САЩ. Тя е 29 години и е роден под знака на Козирог. Нейната националност е американска. Често е била очарована от фотографията, изкуствата и науката. Тя изучава физическите закони на светлината и основите на смисленото осветяване на 3D пространствата в игровите двигатели на своя екран с намерението да се заеме с производството на видеоигри. Нейните страсти към изкуството, физиката и дизайна на игри в крайна сметка се преплитат и тя се влюбва в позицията си на фотограф.

  Биография на Али Гучкариера

Тя започна пътуването си в YouTube на 7 февруари 2017 г. и все още не е погледнала назад. Нейният канал в YouTube има над 30 милиона абонати. Почти четири години Simply Allie документира живота си в YouTube. Тя спечели няколко награди за своята разказвателна работа от местни, световни и чуждестранни филмови фестивали. Един от нейните филми също беше обект на специална прожекция в Националния архив във Вашингтон, D.C. Наскоро; тя се е занимавала с дигитални медии, заснемайки видеоклипове за клиенти като Refinery29 и Google News, както и си партнира с A-listers като Кристен Бел и Софи Търнър, както и със сенатор Бърни Сандърс.

Нетната стойност на Али Гуч

Въпреки че има значителна нетна стойност, тя е силно зависима от своите канали в YouTube, Instagram и други приходи от реклами. Очаква се състоянието й да варира между 50 000 и 1 милион долара към октомври 2022 г.

  Нетната стойност на Али Гуч

Височина и тегло на Али Гуч

Колко висок е Али Гуч? Тя е от бял етнос и има американско гражданство. Тя също е 5 фута 8 инча, тежи около 68 кг и има размери на тялото 32-24-32 инча. Косата й е черна, а очите й са кафяви.

  Инфографика за биография на Али Гуч

Биография на Али Гуч

Али Гуч Съпруг и брак

Кой е съпругът на Али Гуч? На 28 февруари 2016 г. тя се омъжи за Андрю Майкъл. Те родиха три деца като двойка. Те изглеждат едно огромно щастливо семейство. Двойката има три деца: Еми, дъщеря и двама сина, Оукли и Хъдсън. Най-малкото й дете е родено на 11 януари 2021 г. Тя обаче не е разкрила никакви допълнителни подробности. Тя не каза много за съпруга си или плановете им да се оженят. Освен това Али Гуч поддържа ясен публичен имидж, без клюки, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния й живот.

  Съпруг на Али Гуч

Социална медия

Тя има много активно присъствие в социалните мрежи. Тя може да бъде намерена в Instagram, Twitter и Facebook. Тя очевидно има канал в YouTube и е YouTuber. И тя има 303 хиляди абонати там с 285 качвания. Работата й изисква тя да взаимодейства с обществеността чрез своите акаунти в социалните медии. В резултат на това тя винаги е в контакт със своите фенове и поддръжници.

Факти

  • Тя обича диня и бурито със сирене.
  • Името на канала й в YouTube е Simply Allie.
  • Тя е на 29 години.
  • Нейният канал в YouTube има 300k+ абонати

Популярни Публикации