Кой е Карингтън Франклин? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, родители

Карингтън Франклин е роден в САЩ на 13 май 1989 г. Кърк Франклин, известен американски госпъл музикант, осиновява Карингтън като своя дъщеря. Кърк не е биологичният баща на Карингтън. Тя обаче е биологичното дете на Тами Колин, родено чрез връзката й с Кърк преди Кърк. След като майка й се омъжи за Кърк, Карингтън беше призната за първото дете на Кърк. Биологичният й баща, от друга страна, остава загадка. В момента Карингтън е на 32 години.

Бързи факти

Име на знаменитост Карингтън Франклин
Популярни за Дъщеря на американския госпъл певец Кърк Франклин
Професия Главен изпълнителен директор и творчески директор на Liz Kennedy Brand.
Приблизителна нетна стойност 2 милиона долара
Възраст 32 години Както през 2021г
Рождена дата 13 май 1989 г
Знак за раждане Телец
Родно място Съединени щати
Националност американски
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 63 кг
баща Кърк Франклин
Майка Тами Колин
Братя и сестри Кенеди Франклин, Керион Франклин и Казия Франклин

Карингтън Франклин Wiki

Карингтън Франклин е добре образована жена, получила образованието си в местна гимназия в своята общност. След това тя завършва университета Baylor през 2007 г. с бакалавърска степен по връзки с обществеността, медии и мениджмънт. След няколко години тя завършва Баптисткия университет в Далас с магистърска степен по управление на организационната комуникация през 2014 г. Оттогава Карингтън работи активно в своята област.

Що се отнася до семейството й, тя не е единственото дете в къщата. Кенеди Франклин, Керион Франклин и Казия Франклин са доведени братя и сестри на Карингтън. Кенеди и Казия са родени от връзката на баща си и майка си, докато Керион е родена от предишната връзка на баща си. Въпреки факта, че Кърк не е нейният истински баща, тя има тясна връзка с него. Кърк е неин втори баща и тя често качва негови снимки в своя Instagram. Карингтън дори изрази благодарността си, че родителите ги харесват, публикувайки техни снимки, пожелавайки им честит юбилей.  Карингтън Франклин

Карингтън Франклин

Височина и тегло

Карингтън Франклин е зашеметяваща жена, която е висока 5 фута 5 инча и тежи поне 60 килограма. Черните й очи са примамливи и красиви.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ᴄᴀʀʀɪɴɢᴛᴏɴ ғʀᴀɴᴋʟɪɴ-ɴᴀᴋᴡᴀᴀsᴀʜ (@love.carrington)

Карингтън Франклин Съпруг, брак

Карингтън Франклин е омъжена жена, както всички знаем. На 1 октомври 2016 г. тя се омъжи за приятеля си Maxx Nakwaasah. В Далас Юниън Стейшън тя имаше сватбената си церемония. В деня на сватбата си и двамата бяха възхитени, а Карингтън дори заяви, че да се омъжи за любовника си Макс е нейна мечта. Карингтън и нейният приятел се срещат за първи път през 2009 г., когато тя все още е на двадесет години. Maxx й предложи брак в Ботаническата градина в Далас, Тексас, през октомври 2015 г. Като партньори те в момента живеят щастлив и спокоен живот. Maxx е старши фондов счетоводител в Hudson Advisors, в случай че не знаете.

Франклин и нейният съпруг са горди родители на син на име Шайло Меки, който се роди на 13 април 2020 г. Франклин има фантастична връзка със сина си и често публикува снимки на детето си в социалните медии.

кариера

Карингтън Франклин започва професионалната си кариера като стажант в християнското радио KLTY. След това тя работи с Karmen Johnson and Associates като стажант. Освен това е работила като стажант за Girls Scouts от Централен Тексас, като изпълнителен асистент за Pat and Emmitt Smith Charities, като маркетинг мениджър за UT Arlington Continuing Education и като координатор на събития за Тексаския университет в Арлингтън. В момента е главен изпълнителен директор и креативен директор на Liz Kennedy Brand.

Нетна стойност

Нетното състояние на Франклин се оценява на под 2 милиона долара през 2021 г.

Любопитни факти

  • Твърди се, че Франклин има нетна стойност от по-малко от 2 милиона долара.
  • На 1 октомври 2016 г. тя се омъжи за приятеля си Maxx Nakwaasah.
  • Кърк Франклин, известен американски госпъл музикант, осинови Карингтън като своя дъщеря.
  • В момента е главен изпълнителен директор и креативен директор на Liz Kennedy Brand.
  • Франклин и нейният съпруг са горди родители на син на име Шайло Меки, който се роди на 13 април 2020 г.
  • Завършила е университета Baylor през 2007 г. с бакалавърска степен по връзки с обществеността, журналистика и мениджмънт.

Популярни Публикации