Даниел Кон и нейният приятел са съдени от Майкъл Уайст

На 20 юни 2022 г. оригиналният Tiktokroom публикува екранна снимка на декларацията на Майкъл Уайст относно враждата му с YouTuber Danielle Cohn. Уейст каза, че е съдил Кон и че те трябва да бъдат в съда на 23 юни 2022 г. Той каза също, че е завел дело срещу гаджето на Кон, Мейсън Патерсън.

Нетизените имаха различни мнения в областта за коментари, като някои смятаха, че Уайст трябваше да остави Кон на мира, докато други казаха, че е постъпил правилно и че Кон го заслужава. Защо искаш да го пренесеш в социалните медии, приятелю? един човек защити Кон. Ние нямаме нищо против. Това е ваша грижа, не наша.

Друг потребител каза: О, боже, остави я на мира; каквото и да се случи в живота й, няма нищо общо с теб, приятелю. Няколко души обаче защитиха Уайст. За тези, които се чудят защо съди Даниел Кон и Мейсън, това е за клевета и тя не е спазила договора си с него, същото е и с Мейсън, отбеляза един човек.Несъгласието на Майкъл Уайст и Даниел Кон

Всичко започна, когато Кон стана звезда в YouTube и TikTok и ги използва, за да стартира музикалната си кариера. Първоначално майка й управлява кариерата й, но когато почитателите й препоръчват да наеме професионален мениджър, тя в крайна сметка работи с Уейст. Тя разкри как отношенията й с Уейст са се влошили, след като според съобщенията той е излъгал за доходите и договора й във видеоклип, озаглавен „Обръщане към омразата + пълна истина“.

 Даниел Кон

Тя не използва името на Weist, но последователите знаеха, че говори за него. Този нов мениджър беше обвинен в кражба от нея. Освен това тя каза, че този мениджър я е информирал, че е измислил името й и е заявил, че е собственост на нея. Ютубърът изрази съжаление, че е слушал последователите си. Тя често казваше, че вярва на майка си повече от непознати, тъй като са я откраднали.

Отговорът на Даниел Кон на Майкъл Уайст

Уайст пусна видео, озаглавено „Истината за моята клиентка Даниел Кон“ на 22 август 2021 г., в което той обсъжда връзката си с Кон. Той каза, че снима това видео, за да обясни някои неща, споменати за него. Уейст описа всичко, което е направил за Кон и нейната майка Дженифър, от плащането на храната за рождения ден на Кон до помощта им при опаковането, когато се преместиха в Лос Анджелис от Флорида.

 Майкъл Уайст

Освен това той все още не е получил компенсация за всички музикални видеоклипове, които е създал. Мениджърът също се обърна към събитията около документалния филм на Кон „Обсебен“. Уейст каза, че е спрял да записва документалния филм, когато нещата станали твърде мрачни. Майката на Кон беше обвинена в сводничество на дъщеря си и малтретиране на дъщеря й за пари. След това мениджърът се обърна към твърденията, направени от Кон в предходното видео. Уейст призна, че не е откраднал пари от нея и претендира единствено за приходи от документалния филм, който е създал. Освен това той каза, че ще съди Кон и майка й за клевета и клевета. И сега изглежда, че не се е шегувал.

Популярни Публикации