Присила Минуцо - Всичко за бившата съпруга на Алекс Телес

Бившата съпруга на левия защитник на Манчестър Юнайтед Алекс Телес е Присила Минуцо. Минуцо е роден в бразилския щат Каксиас до Сул. Работи като фотограф.

Бързи факти

Пълно име Присила Минуцо
Първо име присила
Фамилия Минуцо
Професия Бивша съпруга на знаменитост
Националност бразилски
Град на раждане Каксиас до Сул
Държава на раждане Бразилия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Неженен
Съпруг Алекс Телес
Дата на раждане 3 декември 1993 г
Възраст 28 години

След скъпа сватба не им отне много време да се разделят.

Присила и Алекс се срещаха повече от шест години, преди да се оженят в дома си в Бразилия през 2018 г. Сватбата беше великолепна и изглеждаше като нещо от приказка, започвайки с църковна церемония в Сао Пелегрино и завършвайки с огромно тържество. Сред посетителите беше и музикантът Жоао Педро Грегол, който изпълни и пя за публиката. Присила беше изпълнена със серенада от съпруга си Алекс, което допринесе за вълнението на събирането. Двойката обаче вече не е женена. Не отне много време прекрасният им роман да приключи. Причината за раздялата им е неизвестна.

  Присила МинуцоТя е добре известна с благотворителните си начинания

Minuzzo се интересува от благотворителна дейност. Тя е съсобственик на Fluencia Hip Hop House, организация с нестопанска цел, която помага на деца, тийнейджъри и младежи от семейства с ниски доходи със социална промяна и освобождение. Те използват различни стилове хип-хоп като основно средство за асимилиране в обществото, като Break Dance, Graffi, DJ и Mc. Организацията е създадена през септември 2019 г. В годините след това програмата е разширена, за да включва обучение по английски език и психологическа подкрепа за социално слаби.

Кой е любовта на бившия й нов съпруг?

Бившият й съпруг отново намери любовта след развода и е открит за новата си връзка. В момента той е сгоден за Виктория Шнайдер, музикален композитор. Двойката направи романса си публичен, като наскоро пусна снимки, на които се наслаждават на качествено време заедно. В резултат на това не е сигурно колко време са се срещали и къде е започнало всичко. 26-годишната Витория вече е забелязана на трибуните да аплодира любимия си.

Контузия, която едва не му коства кариерата

Израснал в домакинство на футболни фенове, особено баща му, който се стреми да бъде футболист, футболът беше първият приоритет на Алекс. Той имаше огромна подкрепа от семейството си по пътя си към целта си, въпреки че беше контузен в началото на кариерата си. Заболяването му започва в ранна възраст с колянна връзка, но не спира дотук.

  Присила Минуцо

Той получи травма на главата, докато играеше за Гремио, като се сблъска с главата си и счупи носа и скулата си, докато се бореше за висока топка. Последствията от нараняването може все още да са видими под формата на белег. Заради сложната процедура за възстановяване на костта на черепа той все още има белег около главата. Той беше на ръба да се откаже, но любовта му към футбола, жертвите му като дете, огромната подкрепа на близките му и баща му, който винаги е искал да бъде играч, му дадоха смелостта да бой обратно.

Нетна стойност

Точната нетна стойност на Minuzzo не е разкрита. Ние обаче знаем нетната стойност на нейния бивш съпруг, който се издигна от Серия D Ювентуде до клуба от Висшата лига Манчестър Юнайтед. Преди да се присъедини към Манчестър Юнайтед, той преди това е играл за Гремио, Галатасарай, Интер (под наем) и Порто. Той спечели шампионата на Суперлигата и две купи на Турция с Галатасарай, преди да се присъедини към Порто през 2016 г. С Порто той спечели две шампионски титли, както и наградата за отбор на годината в Примейра Лига три поредни години.

Популярни Публикации