Джаз Дженингс- Биография, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Джаз Дженингс е известен американски YouTuber, говорител модел, телевизионна личност и активист за правата на ЛГБТ. Джаз Дженингс е добре известен с това, че е най-младият открито документиран транссексуален човек. Научете повече за Джаз Дженингс Нетна стойност, биография, възраст, родители, гадже, националност, етническа принадлежност, LGBTQ

Джаз Дженингс Възраст и националност

На колко години е Джаз Дженингс? Тя беше родена на 6 октомври 2000 г в Южна Флорида, САЩ. От 2022 г. тя е 2022 г години. Тя има американско гражданство. По същия начин тя идва от еврейско семейство и принадлежи към еврейско-американската етническа група. Джаз е трансджендър и е роден под знака на Везни.

Родителите на Джаз Дженингс

Кои са родителите на Джаз Дженингс? Тя е родена от Грег Дженингс и Жанет Дженингс. Тя също има по-голяма сестра Ари Дженингс и братя близнаци Сандър и Грифен. Джаз има външен вид на жена, но е роден като мъж. Джазът, от друга страна, предпочита да бъде представян като жена, а не като мъж. В момента Джаз е в гимназията в Южна Флорида, като работи за академичната си квалификация.Височина и тегло на Джаз Дженингс

Колко висок е Джаз Дженингс? Тя е висока 5 фута 2 инча (1,57 м) и тежи около 55 кг, според физическите й измервания (121 фунта). Размерът на чашката на сутиена й е 32B, а размерът на обувките й е 6 инча (САЩ). Другите измервания на тялото на Джаз са 34 инча в гърдите, 27 инча в талията и 36 инча в бедрата. Джаз също има черна коса и чифт зашеметяващи тъмнокафяви очи.

  Височината на Джаз Дженингс

Джаз Дженингс

Бързи факти

Пълно име: Джаз Дженингс
Дата на раждане: 06 октомври 2000 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Професия: ТВ личност
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 300 000 долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-27-36 инча
Родно място Южна Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност еврейски
Религия еврейски
баща Грег Дженингс
Майка Жанет Дженингс
Братя и сестри (Три) Ари, Сандър и Грифен
Facebook Джаз Дженингс във Facebook
Twitter Джаз Дженингс в Twitter
Youtube Джаз Дженингс Youtube
Instagram Джаз Дженингс Instagram
IMDB Джаз Дженингс IMDB
Седмица Джаз Дженингс Wiki

Кариера и професионален живот

Тя е модел, YouTuber, активист за правата на ЛГБТ и телевизионна личност. Освен това тя е актриса и режисьор. Джаз получи много внимание като транссексуална личност. Освен това й беше дадена възможност да работи в редица телевизионни предавания. Тя се появява в телевизионните предавания 20/20 и The Rosie Show през 2006 г., където обсъжда трудностите, пред които е изправена като транссексуална личност.

Джаз се появи в документалния филм „Аз съм джаз: семейство в преход“ през 2007 г. След няколко години Джаз написа и публикува книга за деца, наречена „Аз съм джаз“. Джазът е вдъхновил много хора и е помогнал за борбата с неравенството, пред което са изправени транссексуалните хора, особено децата. Нейните усилия й спечелиха място в списъка на 25-те най-влиятелни тийнейджъри за 2014 г.

Освен това Джаз е професионален модел. Тя се появява в няколко реклами Clean & Clear. Тя също е написала мемоари, Being Jazz: My Life as a (Transgender) Teen. Джазът се появи и в късометражния филм Denim през 2019 г.

  Джаз Дженингс нетна стойност

Джаз Дженингс

Джаз Дженингс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джаз Дженингс? Нетната стойност на Джаз се оценява на 0 000 USD към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е кариерата й на модел, но тя участва и в различни други дейности.

Статус на връзка с Джаз Дженингс

С кого се среща Джаз Дженингс? В момента е необвързана и необвързана. Джазът е приятелски настроен човек. Тя заяви, че е привлечена от момчета в интервю с Барбара Уолтърс. Освен това Джаз заяви във видео с въпроси и отговори в канала си в YouTube, че е пансексуална и е романтично привлечена от хора въз основа на тяхната личност, а не на тяхната сексуална ориентация или пол. Джаз открито изрази желанието си да стане майка през 2013 г.

  Запознанства с Джаз Дженингс

Източник: Instagram

Спорове

Джазът е въвлечен в редица противоречия. Наскоро тя направи заглавия, когато изрази мнение относно законопроекта за банята, който забранява на транссексуалните хора да използват мъжки или женски тоалетни.

Прочетете също за Нетна стойност на Рейн Хана, биография, възраст, гадже, националност

Социална медия

Джаз е много активна в социалните медии, като често обсъжда своите социални мрежи. Като за начало, тя има над 483 хиляди последователи на страницата си във Facebook. По същия начин нейният акаунт в Instagram, @jazzjennings, има 1,2 милиона последователи. Jazz, от друга страна, се присъедини към Twitter през октомври 2014 г. и сега има над 105,5 хиляди последователи.

Тя има над 694,4 хиляди последователи и над 7,3 милиона харесвания в TikTok благодарение на невероятните си видеоклипове. Джаз също има канал в Youtube с 668 000 абонати под нейното име. Публикациите на Jazz в социалните медии са предимно за ЛГБТ проблеми.

Популярни Публикации