Мат Слейс- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, височина, етническа принадлежност, кариера

Мат Слейс музикант от Съединените щати, който си сътрудничи с Джошуа Дейвид Еванс. Matt Slays има собствен канал в YouTube, където предава песните си. Освен това е текстописец, текстописец и музикант. Този канал в YouTube е съвместна работа между Мат и неговата партньорка Ребека. Разгледайте повече за Matt Slays Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Мат Слейс
Псевдоним Мат
Пол Мъжки
Известен като YouTuber, музикант
Възраст 39-годишен
рожден ден 17 юли 1980 г
Родно място Таун, Колорадо, САЩ
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
Религия християнството
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 65 килограма
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка N/A
приятелка Ребека Замоло
Съпруг Ребека Замоло
Нетна стойност 8 милиона долара
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби Пътуване, четене, хранене

Биография на Мат Слейс, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Мат Слейс е роден на 17 юли 1980 г. в Пуебло, Колорадо, САЩ. Той е 39 години и е роден под знака на Рака. Той е от американска националност. В момента името му и подробности за родителите му не са налични. По същия начин няма налична допълнителна информация относно неговите братя или други членове на семейството. Мат предпочита да пази личния си живот в тайна и избягва да го обсъжда в социалните мрежи. Мат дори обожава малките кученца. По отношение на образователния стаж и квалификация присъства Западен Орегонски университет от 2000 до 2004 г. Все още обаче не са известни имената на основните и гимназиите, в които е учил. Годината 2000-04. Името на училището и гимназията, в които е учил, обаче не е известно досега.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Мат Слейс? Мат е висок 5 фута 9 инча и тежи 65 килограма . Другите размери на тялото му, като височина на гръдния кош, талия и ханш, все още не могат да се използват. Мат, от друга страна, има стройна фигура и очарователна усмивка. Освен това има средно кафява коса и тъмнозелена кожа.  Мат Слейс

Мат убива по време на хранене Източник: Instagram

Мат убива нетната стойност и социалните медии

Продължавайки напред, Мат е активен в широк набор от социални медийни платформи. Той има 4,58 милиона абонати в YouTube. По същия начин той има 529 900 последователи в Instagram и 35,1 хиляди последователи в Twitter. Редовен потребител на Snapchat, Мат вече има такъв.

Колко пари има Мат Слейс в банката? Към 2022 г. се оценява на нетна стойност на 8 милиона долара въз основа на доходите и данъците му. Каналът му в YouTube е основният източник на доходи за него.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Мат Слейс започва да пее и да играе в ранна възраст. Като младеж той е член на момчешката банда Townsend в района на залива на Сан Франциско. Просто трябваше да предложи няколко опита, преди Таунсенд да го избере за кандидат. Освен това групата изпълнява хип-хоп песни.

Приятният външен вид и вербалните умения на Мат бяха подходящи за стандартите на групата. Той носеше известен артистичен опит със себе си, което значително помогна на групата. Мат също беше страхотен текстописец и пианист, което групата търсеше. Мат беше избран за един от 25-те финалисти за шоуто Making the Band от създаването на групата. Шоуто е създадено от Лу Пърлман и е излъчено по ABC.

По подобен начин през февруари 2003 г., докато е още студент, той започва да работи с Hilton Hotels в отдела за продажби. Той беше с тях шест години. През това време Matt Slays също спечели конкурс за писане на песни на MTV, като се представи на живо.

Мат Слейс става композитор, оператор и писател. Режисира много уеб сериали и късометражни филми. През 2012 г. става добре известен с музикалните си видеоклипове Shit LA People Tell, Shit Fat Vs. Тънките момичета казват и Истинските домакини от Ню Джърси Пародия. През 2013 г. той стана известен с музикалния си видеоклип The Real Housewives of New Jersey Parody. По подобен начин през 2015 г. видеоклиповете му, озаглавени Michael Jackson Mash-up (Love Never Looked So Amazing / Guy in the Mirror) и Fight Song Cover, станаха невероятно популярни.

Мат имаше канал в YouTube на име Matt Slays. Брандирането на канала обаче е променено на Matt and Rebecca за момента. Сега те обменят различни материали, както правеше Мат преди. И той публикува музикални видеоклипове не само с майка си, но и с други форми на видеоклипове.

YouTube каналът Matt and Rebecca е част от действителната мрежа на майстора на играта. Приключението на Учителя им позволява да разрешат всяка улика в тази стая за бягство в реалния живот. Техните приключенски влогове включват 24-часови нощни състезания и масивни задачи „Направи си сам“. Освен това техните видеоклипове са забавни и подходящи за семейството.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е гаджето на Мат Слейс? Мат прекъсва десетгодишно приятелство с Ребека Замоло. И през 2013 г. те се сгодиха. По същия начин, след една година брак, той се ожени за нея на 17 май 2014 г. Ребека, съпругата му, е добре познат YouTuber, блогър и продуцент. В отделните си социални медии двойката публикува няколко сладки и романтични снимки един на друг. Ребека също има Мат в епизодите на личния си канал в YouTube.

  Инфографика за биография на Matt Slays

Биография на Мат Слейс

Факти

  • Мат също беше страхотен текстописец и пианист, което групата търсеше.
  • Мат беше избран за един от 25-те финалисти за шоуто Making the Band от създаването на групата.
  • Шоуто е създадено от Лу Пърлман и е излъчено по ABC.
  • По същия начин, през февруари 2003 г., той започва да работи с Hilton Hotels в отдела за продажби, докато е още студент.
  • Мат Слейс става композитор, оператор и писател.
  • През 2012 г. става добре известен с музикалните си видеоклипове Shit LA People Tell, Shit Fat Vs.

Популярни Публикации