Мери Поуп Озбърн- Уики, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Мери Поуп Осбърн има уникална личност. Тя е писател, по-специално автор на детски книги. В своята дълга и славна кариера Мери е постигнала много важни постижения. Тя е направила невероятни неща за насърчаване на образованието и грамотността на децата.

Мери Поуп е най-известна с поредицата си Magic Tree House, която е продала повече от 135 милиона копия по целия свят. Тя започна да пише поредицата от детски книги Magic Tree House през 1992 г. Идеята да пиша на тази тема ми хрумна мигновено. Тя също е получила множество награди и отличия.

Бързи факти

Празнувано име: Мери Поуп
Истинско име/пълно име: Мери Поуп Осбърн
Пол: Женски пол
Възраст: 73 години
Рождена дата: 20 май 1949 г
Родно място: Форт Сил, Оклахома, САЩ
националност: американски
Височина: 1,72 м
Тегло: 69 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг (име): Бил Осбърн
Деца/деца (син и дъщеря): не
гадже (име): N/A
Лесбийка ли е Мери Поуп Осбърн ?: не
Професия: писател
Заплата: 40 хиляди долара годишно
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара

Биография на Мери Поуп Осбърн

Мери Поуп Осбърн е роден на 20 май 1949 г. във Форт Сил, Оклахома, САЩ. Мери Поуп, дъщерята на Уилям Поуп и Барнет Дикенс Поуп, е родена в семейство на военен, защото баща й е бил на служба. Израснала е в голямо семейство с трима братя и сестри. Мери описва детството си като забързано, с много движение на и около места.Основната причина за това е работата на баща й. Тя никога не се уморяваше да се мести от едно място на друго; всъщност тя се наслаждаваше. От детството не обичаше да свиква с него. Тя се премества в Северна Каролина със семейството си, след като баща й се пенсионира.

Възраст, височина и тегло на Мери Поуп Осбърн

Мери Поуп Осбърн е родена на 20 май 1949 г. и към 2022 г. е на 73 години. Висока е 1,72 м и тежи 69 кг.

  Мери Поуп Осбърн

Мери Поуп Осбърн (Източник: Pinterest)

Мери Поуп Озбърн Съпруг, брак

След като завършва обучението си, Мери Поуп Озбърн тръгва на околосветско пътешествие с приятелите си. Първата й кампания продължи само шест седмици и тя направи кампания с приятелите си на гръцкия остров Крит.

По-късно обаче се присъединява към групи от европейци, с които пътува до близо 11 държави. Тя пътува из Азия, посещавайки страни като Индия, Пакистан, Афганистан, Непал и много други.

Мери Поуп Озбърн се установява във Вашингтон, окръг Колумбия, след като приключва пътуванията си. Там тя имаше възможност да се срещне с Бил Осбърн. Тя го срещна на театрална постановка в Ню Йорк. През 1976 г. те се женят и се преместват в Ню Йорк.

Мери Поуп Осбърн често обсъжда участието на съпруга си както в личния, така и в професионалния й живот. Тя не беше никой, преди да срещне Бил Озбърн, който я напътства и насърчава да пише книги. Той превърна Мери в автор на мечтана детска книга.

Мери Поуп Озбърн и Бил Озбърн не са родители. Мери твърди, че никога не е имала време да мисли за деца. Беше твърде заета с писане и резервиране на обиколки.

кариера

Мери Поуп Озбърн е феноменална писателка и писателка, която е написала над 60 книги в кариерата си, повечето от които са за деца. Тя също е написала книги за възрастни и други произведения.

Мери никога не беше писала преди, но след като срещна съпруга си Бил, всичките й съмнения бяха разсеяни. Пътуванията и обиколките й бяха изключително полезни. Повечето от нейните истории имат някаква връзка с места, които е посещавала преди.

Кариерата на Мери започва през 1982 г. с произволна книга, озаглавена „Бягай, бягай толкова бързо, колкото можеш“. Това беше напълно случайна история, която приличаше на Мери по всякакъв начин. Мери продължи да пише множество книги в различни жанрове, включително детски картинни книги, митология, фентъзи и т.н.

Тя започва работа по най-известната си творба, поредицата Magic Tree House, през 1992 г. Тази поредица от книги й дава името и славата, които има днес. Това е най-голямото нейно произведение, а също така е и най-успешното.

Награди Мери Поуп Осбърн

Мери Поуп Осбърн постигна многобройни постижения в кариерата си. Тя е получила множество награди, включително наградите на Diamond State Reading Association Awards през 1992 г. и Heidelberger Leander Awards през 2010 г. Много университети и асоциации са признали изключителната й работа.

Нетната стойност на Мери Поуп Осбърн

Мери Поуп Озбърн е добре известна фигура с нетно състояние от 1 милион долара към юни 2022 г. Тя е автор и писател, а годишната й заплата е около 40 000 долара.

Тя спечели по-голямата част от парите си, като пишеше книги. В кариерата си е публикувала над 60 книги. В момента Мери живее в дома си в Ню Йорк. Тя също има къща на дърво там.

Мери Поуп Озбърн е много успешна жена, която е постигнала всичко, което си е поставила за цел. Тя е забележителна личност, която е работила неуморно за благосъстоянието и образованието на децата в голям мащаб.

Тя е свършила отлична работа за разпространение на идеите си като писател и писател. Мери е много близка със съпруга си, с когото се наслаждава на всеки момент от живота си. Благодарни сме за всичките й усилия до този момент.

Популярни Публикации