Кой е Мартин Къри? Женен за медицината, сезон 9, новодошлият организира сватбата си

Медицински женени сезон 9 направи премиера на нов епизод на Bravo в неделя, 4 септември 2022 г., в 21:00. ЕТ. Членовете на актьорския състав се ориентираха в професионалния и личния си живот в рамките на един час. Докато някои все още се въртяха от предишни конфликти, други се занимаваха със семейната динамика и брачните проблеми в дома.

Аудра Фримпонг направи своя дебют в „Омъжена за медицина“ в Сезон 9. Тя беше представена като приятелка на Хевънли и веднага влезе в спор с Тоя по време на дамската ваканция в Лас Вегас, отбелязвайки нейния отпечатък върху необходимата драма тази година. Феновете видяха ексклузивен поглед към Одра и нейния съпруг д-р Мартин Къри в програмата за тази седмица. В епизода двойката беше показана как организира сватбата си. Те се ожениха през 2021 г., по време на снимките на сезон 9 на Married to Medicine. Продължете да четете, за да научите повече за д-р Мартин и връзката му с Одра.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от OMFGRealityTV (@omfgrealitytv)Повече информация за съпруга на Одра, д-р Мартин Къри, от Married to Medicine.

Одра Фримпонг, 32-годишна новодошла, е омъжена за Мартин Къри, зъболекар. Мартин е собственик на Dr. Martin Curry Dentistry, бутикова дентална практика. Във Вашингтон, окръг Колумбия, той посещава университета Хауърд. По време на уикенда за завръщане у дома на Хауърд той и Одра се срещнаха за първи път на покрива на общ приятел. Одра открива, че Мартин живее в Атланта след случайната им среща. До края на вечерта двойката беше решила да отиде на официална среща, след като се върнаха в родния си град. Оттогава двамата вървят силно.

 Мартин Къри

Двойката се сгоди през 2020 г., а сватбата им се състоя в навечерието на Нова година 2021 г. в Атланта. Въпреки че Одра е омъжена за зъболекар, което обяснява появата й в „Женени за медицина“, тя е и професионален адвокат, който работи като адвокат по недвижими имоти в адвокатската кантора Hawes в Атланта. Завършила е юридическия колеж на университета в Сиракюз. Одра играе няколко роли. Тя е адвокат, младоженка, риалити звезда и майка. От предишна връзка тя има син на име Кингстън. Връзката майка-син е силна.

В „Женени за медицина“ погледнете назад към спора на Одра с Тоя.

По време на една от вечерите си в Лас Вегас, момичетата играха игра, наречена Never Have I Ever, в която членовете на актьорския състав пиеха алкохол. Д-р Джаки, от друга страна, отказа да пие алкохол поради здравословни проблеми и Тоя я наказа за това. Когато новодошлата Одра се опита да застане на страната на д-р Джаки, Тоя накрая я нарече некомпетентен адвокат, което раздразни адвоката. След това Одра и Тоя се скараха. Въпреки че двамата не са се сблъсквали от известно време, проблемът със сигурност ще се появи отново, ако Одра започне да общува повече с жените.

 Мартин Къри

Както жените, така и техните половинки са допринесли за продължаващата драма в Сезон 9. С толкова много повече проблеми, възникващи през този сезон, само времето ще покаже как момичетата се справят и какво още ги очаква в следващите епизоди.

Популярни Публикации