Jedidiah Goodacre- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джедидая Гудакър е модел и актьор от Канада. Jedidiah Goodacre е добре известен с ролите си във филмите на Disney Tomorrowland (2015), Somewhere Between (2017) и The 100 (2017). (2014 г.).

Бързи факти

Пълно име: Джедидая Гудакър
Дата на раждане: 11 януари 1989 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Козирог
Пол: Мъжки
Професия: актьор и модел
Държава: Канада
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 42-32-15 инча
Родно място Петролия, Онтарио
Националност канадски
образование Филмово училище във Ванкувър
Майка Марджи Т. Гудакре
Братя и сестри четири

Биография на Джедидая Гудакър

Джедидая Гудакър е роден на 11 януари 1989 г. Той е роден в Петролия, Онтарио, Канада. В момента той е на 33 години и слънчевият му знак е Козирог. Margie T.Goodacre е името на майка му.

Той има три по-големи сестри, едната от които е Аманда Конрод Гудакър, и един брат, Джеремая Гудакър. В свободното си време той също е треньор на Crossfit ниво 1 и обича хокей, футбол и бейзбол.Тази личност в момента живее във Ванкувър, Канада, с кучето си. Освен това през 2012 г. Джедидая посещава филмовото училище във Ванкувър за актьорско майсторство за филми и телевизия.

Джедидая Гудакър Височина, Тегло

Джедидая Гудакър е висок 5 фута 10 инча и тежи около 75 килограма. Той има добра форма на тялото, с измервания на гърдите, талията и ръцете от 42-32-15 инча.

Освен това този актьор има прекрасни лешникови очи и руса коса. Освен това това лице има номер на обувката 10 [UK].

  Джедидая Гудакър

Jedidiah Goodacre (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до професията му, Джедидая направи своя телевизионен дебют във филма Restless Virgins през март 2013 г. След това, на 30 април 2014 г., той се появи в „Way of the Wicked“. По същия начин 2015 г. беше фантастична година за неговата актьорска кариера.

В резултат на това той се появява в три филма: „If There Be Thrones“, „Tomorrowland“ и „Descendants“; един телевизионен сериал, The 100; и един кратък филм, Dude, Where's My Ferret?

Освен това, в американския свръхестествен уеб телевизионен сериал на ужасите Смразяващите приключения на Сабрина, той е избран за ролята на Дориан Грей, магьосник и собственик на Dorian’s Grey Room, изключителен нощен клуб.

Джедидая се появи във втория сезон на американския пост-апокалиптичен научнофантастичен драматичен телевизионен сериал The 100 като Крейг. В американския драматичен уеб сериал на ужасите The Order той изобразява Кайл, член на Ордена.

В американския научно-фантастичен мистериозен приключенски филм Tomorrowland от 2015 г. този актьор играе Jetpack Buddy. По същия начин той се появява в американския екшън комедиен филм Monster Trucks от 2016 г. като Джейк (Letterman Kid).

По подобен начин в 15-ия сезон на американския телевизионен сериал The Originals той играе Роман Сиена. Този канадски актьор се появи в оригиналния филм на Disney Channel Descendants и високобюджетния игрален филм на Disney Tomorrowland през 2015 г.

Той също така се появява в телевизионните филми If There Be Thorns, Zapped и Restless Virgins.

Този актьор е представен от Red Management, агенция за таланти, базирана в Северен Ванкувър, Британска Колумбия, Канада. Той също така е одобрил някои продукти от различни марки.

Освен това той споменава различни места в публикациите си в Instagram. Pacific Sands Beach Resort, MVMT, Merch Traffic, Storm Surf Shop и много други наскоро бяха маркирани в неговите публикации в Instagram.

Jedidiah Goodacre Приятелка, запознанства

Джедидая може да е необвързана. Той никога не се е срещал публично с никого. Освен това той избягва слухове и противоречия, които биха могли да застрашат неговия личен и професионален живот. Може да е зает с кариерата си в момента.

Нетната стойност на Jedidiah Goodacre

Този бъдещ актьор със сигурност ще спечели много пари от професията си. Джедидая има приблизителна нетна стойност от 5 милиона долара.

Популярни Публикации