Кой е Крисчън Слейтър? Wiki, възраст, съпруга, височина, нетно състояние, кариера

Крисчън Майкъл Леонард Слейтър е пълното име на известния американски актьор и продуцент Крисчън Слейтър. В началото на живота си Слейтър започва кариера като актьор. Слейтър навлезе в развлекателната индустрия през 1985 г. с излизането на първия си филм. Слейтър се появява и на малкия екран освен на големия екран. Феновете му обикновено го наричат ​​с прякора Slates.

Бързи факти

Празнувано име: Крисчън Слейтър
Истинско име/пълно име: Крисчън Майкъл Леонард Слейтър
Пол: Мъжки
Възраст: 52 години
Рождена дата: 18 август 1969 г
Родно място: Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,74 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Британи Лопес (м. 2013), Райън Хадън (м. 2000–2006)
деца: Да (Джейдън Кристофър Хадън-Слейтър, Елиана София Хадън-Слейтър)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Актьор, гласов актьор и продуцент
Нетно състояние през 2022 г.: 40 милиона долара

Биография на Крисчън Слейтър

Мери Джо Слейтър и Майкъл Хокингс приветства Крисчън Слейтър на бял свят на 18 август 1969 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, Съединените щати. Майка му работи като кастинг директор и продуцент, а баща му е известен телевизионен изпълнител. В ранна възраст Кристиан Сталер живее с родителите си. На 7-годишна възраст започва кариерата си. Сталер се записва в гимназията за музика, изкуство и сценични изкуства Fiorello H. LaGuardia, както и в училището Dalton. Ходи и в Професионалната детска школа, където усърдно завърши курсовете си.

Възраст, височина и тегло на Крисчън Слейтър

Крисчън Слейтър е роден на 18 август 1969 г., към 2022 г. е на 52 години. Висок е 1,74 м и тежи 75 кг. Крисчън Слейтър

кариера

На 8-годишна възраст Слейтър започва кариерата си в добре познатата телевизионна програма One Life to Live. Слейтър започва професионалната си кариера на млада възраст, но постепенно става по-добър, за да си извоюва позиция в холивудския сектор. Той се появява в The Legend of Bille Jean през 1985 г., отбелязвайки началото на кариерата му на големия екран.

Изпълнението на Слейтър във филма „Хедърс“ от 1989 г., което той играе негативно, му помогна да напредне в кариерата си и го изкара в светлината на прожекторите на филмовия бизнес.

Нетната стойност на Крисчън Слейтър

Нетната стойност на Крисчън Слейтър е 40 милиона долара към октомври 2022 г. Актьорската му кариера е мястото, откъдето произлиза приблизителната му нетна стойност. Той е на върха на кариерата си благодарение на своята оригиналност и работна етика.

Слейтър е собственик на няколко резиденции и превозни средства от висок клас. Преди това Слейтър е живял в резиденция в Брентуд, Калифорния. Той похарчи 2 200 000 долара за закупуване на луксозен дом в Коконът Гроув, Флорида, през 2013 г.

Шотландско, уелско и английско потекло може да се намери в Крисчън Слейтър. Той е добре известен с благотворителните си инициативи в допълнение към връзката си с филмовия бизнес. Слейтър е участвал активно в редица неправителствени организации, включително Global Green, Whatever it Takes и други. Той преследва развитие в Южна Африка с цел да подобри положението на хората.

Съпруга на Крисчън Слейтър, брак

В личния си живот, Райън Хадън е негова съпруга. Елиана София и Джейдън Кристофър са двете им деца. През 2007 г. двойката се разведе.

Популярни Публикации