Коя е Ан Стрингфийлд? Какво прави нейния съпруг толкова велик като комик

Ан Стрингфийлд е писател от Съединените щати. Преди това е работила като писател и редактор за списание The New Yorker. Тя е най-известна като съпругата на известния актьор и комик Стив Мартин.

Бързи факти

Пълно име Ан Стрингфийлд
Първо име Ан
Фамилия Стрингфийлд
Дата на раждане 1972 г
Професия писател
Националност американски
Град на раждане Пенсакола, Флорида
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Д-р Джеймс Стрингфийлд
Баща професия пулмолог
Име на майката Марго Стрингфийлд
Професия майка Археолог
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Стивън Мартин
Без деца 1
Височина 170 см
Тегло 60 кг
Дата на брак 28 юли 2007 г

Сватбата на Ан Стрингфийлд и нейния съпруг

Ан Стрингфийлд има съпруг. Стив Мартин, известен актьор ветеран и комик, е неин съпруг. Въпреки факта, че е омъжена за суперзвезда, тя иска да избегне светлините на прожекторите. Когато Ан Стрингфийлд работеше като проверяващ фактите за The New Yorker, те се срещнаха за първи път. Те се срещнаха в средата до края на 2000-те. Заради служебните си задължения се е налагало много пъти да контактува с него. Трябваше да провери отново комедийните му произведения. Те са говорили по телефона около година в резултат на много телефонни разговори.

След като я видял за първи път, съпругът й Стив Мартин бил запленен от красотата й, което подтикнало един романтичен поет да напише цялата история „теменужка до мъхест камък“. Двамата излизаха три години, преди тайно да се оженят на изненадващо парти в къщата на Стивън Мартин в Лос Анджелис. На 28 юли 2007 г. те разменят брачни клетви. Вдигнаха сватба навън. Сенаторът от Небраска Боб Кери ръководи церемонията.Всеки от тях избра близък член на семейството и близък приятел съответно за своя прислужница и кум. Прислужницата на Ан Стрингфийлд беше нейната сестра, а кумът на Стивън Мартин беше Лорн Майкълс. Сватбата им имаше около 75 присъстващи, включително близки приятели Том Ханкс, Юджийн Леви, Рики Джей и Карл Райнер. Гостите не знаеха за сватбата и току-що бяха дошли в дома на Стивън Мартин за тържеството.

Те прекараха медения си месец в Западна Индия. Те са блажено женени и силно влюбени. След пет години брак те се сдобиха с първото си дете през декември 2012 г. Те са горди родители на красиво момиче на име Мери. На 40 години Ан Стрингфийлд роди дъщеря си, а на 67 Стив Мартин стана баща. Ан Стрингфийлд често беше виждана да парадира с бебешката си издутина, когато беше бременна с детето си. С бебешката си изпъкналост тя изглеждаше красива.

  Ан Стрингфийлд

Ан Стрингфийлд (Източник: Google)

В интервю

Той каза, че сега няма да е лош родител, тъй като ще може да прекарва колкото иска време с дъщеря си, защото няма да се занимава с актьорската си професия, докато споделя опита си като баща. Те искаха да пазят дъщеря си далеч от полумрака и затова дълго време не разкриваха името й пред останалия свят. Стивън Мартин е толкова влюбен в дъщеря си и обича да прекарва времето си с нея, че има само няколко медийни изяви след раждането на Мери.

Двамата имат само дъщеря и не са споделили подробности относно плановете си да заченат още деца. Въпреки че това беше първият брак на Ан Стрингфийлд, съпругът й преди това беше женен за Виктория Тенант, британска актриса. Женят се през 1986 г. и имат две деца. Бракът им обаче не издържа и те се развеждат през 1994 г. Преди да се ожени за Ан Стрингфийлд, съпругът й излиза с много известни личности, включително актрисата Бернадет Питърс, покойната Кари Фишър и художничката Синди Шърман. Тя е щастливо омъжена за съпруга си, така че разводът е изключен. Няма налична информация за предишните й връзки. Няма и слухове за извънбрачни връзки.

Стив Мартин обсъжда Академията за филмово изкуство и наука (AMPAS).

Съпругът на Ан Стрингфийлд, Стив Мартин, говори за това, че Академията за филмово изкуство и наука го е удостоила с почетна награда на Академията. Според Стив хуморът често се пренебрегва от Академията, само с няколко изключения като Чарли Чаплин, Роберто Бенини и Том Ханкс, получаващи отличие. Той разказа как преди няколко седмици е получил телефонно обаждане от Шерил Айзък Бун, председател на Управителния съвет на Академията, която е оставила съобщение.

Той предположи, че тъй като преди това е бил домакин на Оскарите, той ще бъде този, който ще обяви номинациите. Когато казаха, че искат да присъдят на Стив почетен Оскар, той беше едновременно доволен и трогнат. На въпрос дали церемонията ще бъде предавана по телевизията, Стив каза, че няма, но че може да бъде предавана поточно. Той обясни, че ще трябва да отидат на вечеря и че ще му бъде позволено да покани някои от най-добрите си приятели и след това да даде кратко изявление. По отношение на физическото и психическото си здраве Стив каза, че се е подложил на диета и е отслабнал малко. Той дори беше заснел и снимал всичко, което внесе на събитието.

Освен хумора, водещият беше удивен да научи, че Стив също е ангажиран с компютърна игра, наречена „Banjo Touring“. Той го прави с ET Boo Kelvin и Steep Canyon Rangers и дори има неща от тях. Те продължават да обсъждат играта си, членовете на борда и наградите.

Стив Мартин даде измислено име на дъщеря си.

Малко след раждането на бебето на Стив и Ан, Стив беше поканен да участва в шоуто на Дейвид Летърман, където водещият Летърман го разпита за името на дъщеря му. Стив каза, че е избрал името Конквистадор за дъщеря си, защото не искал да носи едно от тези странни холивудски имена. Той също каза, че думата конкистадор е изявление.

Стив го каза на шега, но много хора предположиха, че това е името на дъщеря му. Мери Мартин е името, което Стив и Ан са дали на дъщеря си. Стив се радва да стане родител и описва преживяването като страхотно. Той също така каза, че ако имаше деца в ранна възраст, щеше да бъде ужасен родител, тъй като основната му концентрация по това време беше работата му. Вече може да посвети цялото си внимание на отглеждането на детето си.

Какво прави Стив Мартин толкова брилянтен комик?

Стив Мартин, както всички знаем, е универсален играч. Изпълнявал е различни роли в тази област, включително актьор, писател, музикант, продуцент и комик. Въпреки това, когато беше разпитан за способността на Стив като комик, неговият близък приятел Мартин Шорт каза, че интелектът му е забавен, като същевременно го прави дълбоко състрадателен. По време на церемонията по награждаването, когато Стив представяше номинираните на сцената, г-н Шорт също разказа приказка от 80-те години.

Той беше видян без панталон, но облечен с боксерка. Междувременно се появява член на екипа, който държи чифт панталони на стойка. След това, пред милиони хора, Стив го носи. Накрая г-н Шорт отбеляза колко умна е тази шега. И не се страхуваше да похарчи милиони долари за това.

Любимото хоби на Стив Мартин е разкрито.

Освен професионалната си работа, всеки има забавление. Тук ще разгледаме най-необичайното забавление на Стив. Стив е сериозен колекционер на изкуство. Много от вас може да са шокирани. Въпреки това, в началото на двадесетте години, той започва да колекционира произведения на изкуството. Първата му придобивка е от американския художник от 19-ти век Джеймс Гейл Тайлър. Освен това човекът каза, че това е чудесен метод за него да се отърве от досадните си мисли.

  Ан Стрингфийлд

Ан Стрингфийлд (Източник: Google)

Стив продължи да казва, че го кара да се чувства изключително спокоен и спокоен отвътре. Освен това, след като е бил ентусиазиран колекционер в продължение на много години, Стив решава да създаде скромна зона, за да развие собствената си колекция от произведения на изкуството. Без съмнение това е шанс за неговите последователи и широката публика да научат за артистичните му вкусове и предпочитания. Според Джеймс Ман, изкуствовед, Стив се е справил отлично. Колекцията му е с високо качество. Джеймс също беше признат и уважаван за упоритата си работа и усилия.

Нетна стойност

Работата на Ан Стрингфийлд в списание The New Yorker беше изключителна. Тя си изкарва добре като писател и редактор в The New Yorker. Според Glassdoor един писател в Ню Йорк получава среден доход от 000 до 9 000, докато един редактор печели средно възнаграждение от 000 до 000. Така че можем справедливо да приемем, че тя има голяма нетна стойност. Нетното състояние на Ан Стрингфийлд е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Що се отнася до нейния съпруг, той има нетна стойност от 130 милиона долара. Основният му източник на доходи е актьорската му професия, както и продуцирането, комедията и други начинания. Тя и семейството й водят охолен начин на живот. Писателите и редакторите на New Yorker имат огромна нетна стойност и доходи.

Любопитни факти

  • Тя е родена в Пенсакола, Флорида през 1972 г.
  • Нейното гражданство е американско.
  • Д-р Джеймс, пулмолог, и Марго Стрингфийлд, археолог от Университета на Западна Флорида, са нейни родители.
  • Тя посещава гимназия Пенсакола и колеж Дейвидсън, преди да се дипломира през 1994 г.
  • Тя е много срамежлива пред камерата и се опитва да избягва медиите. Двойката рядко се вижда навън.
  • Тя никога не е стъпвала по червения килим със съпруга си.
  • Настоящата й възраст е 47, но не е разкрила нищо за рождения си ден.

Популярни Публикации