Zoe Sugg- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Зоуи Съг е английска YouTuber, която в допълнение към своите видеоклипове и блог е издала едноименни продукти за красота в Обединеното кралство, както и поредица от романи за младежи. В момента тя има над 11 милиона абонати в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Zoe Sugg, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината и факти

Бързи факти

Истинско име Зоуи Съг
Псевдоним Зоуи
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 32-годишен
рожден ден 28 март 1990 г
Родно място Лакок, Англия
Зодия Овен
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност британски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча
Тегло прибл. 50 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Zoe Sugg Възраст и националност

На колко години е Зоуи Съг? Тя беше родена на 28 март 1990 г., i n Лакок, Англия. В момента тя е 32 години, и нейната зодия е Овен. Тя има британско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Zoe Sugg и други подробности за семейството. Zoe Sugg също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Колко висока е Зоуи Съг? Тя е висока с височина 5 фута и 6 инча и тежи около 50 кг. Тя също е фитнес маниак. Зоуи Съг има тъмнокафява коса и сини очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Zoe Sugg, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Зоуи Съг

Zoe Sugg (Източник: Instagram)

Zoe Sugg Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Zoe Sugg? От професионалната си кариера като звезда в YouTube, очевидно Зоуи Съг може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г , нетната стойност на Zoe Sugg се оценява на около 0k до 0k.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Zoe Sugg? Зоуи Съг вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Зоуи Съг предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • През 2009 г. тя създава своя образ на Zoella в YouTube в резултат на скуката у дома.
  • Когато нейният дебютен роман Girl Online излезе през ноември 2014 г., той постави рекорд за най-високи продажби през първата седмица за дебютен автор.
  • Тя е израснала в Уилтшър, преди да се премести в Брайтън, където се запознава с другата си уеб звезда Алфи Дейс през 2013 г. Двойката обикновено се нарича Залфи. Те обявиха през март 2021 г., че очакват първото си дете заедно. Джо, нейният брат, също е известен YouTuber. Трейси е името на майка й, а Греъм е на баща й.
  • Луиз Пентланд, друг YouTuber, е нейна близка приятелка.

ЗНАЙ, повече за Нетна стойност на Лекс Лий, биография, възраст, националност

Популярни Публикации