Кой е Трийт Уилямс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Американският актьор Ричард Трийт Уилямс , по-известен на сцената си като Трийт Уилямс, е роден в Кънектикът. Той е актьор, писател и пилот от Съединените щати. Има повече от 120 актьорски заслуги в театъра, екрана и телевизията.

Преди появата му в мюзикъла 'Коса' от 1979 г. той не беше толкова известен. Популярността му рязко скочи в резултат на пристигането му в този филм. Сред произведенията му са „Последната смяна“, „127 часа“ и „Имало едно време в Америка“.

Бързи факти

Празнувано име: Почерпете Уилямс
Истинско име/пълно име: Ричард Трийт Уилямс
Пол: Мъжки
Възраст: 70 години
Рождена дата: 1 декември 1951 г
Родно място: Роуейтън, Кънектикът, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,76 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Пам Ван Сант († 1988 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Гил Уилямс и Елинор Уилямс)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Е Почерпете Уилямс гей?: не
Професия: Актьор, Автор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара

Отнесете се към биографията на Уилямс

Почерпете Уилямс , син на Мариан и Ричард Норман Уилямс, е роден на 1 декември 1951 г. Баща му, Ричард Норман Уилямс, е корпоративен изпълнителен директор, а Мариан работи като търговец на антики. Пра-пра-пра-дядото на Трийт Уилямс беше политикът от Кънектикът Уилям Хенри Барнъм.П.Т. Третият братовчед на Барнъм се казваше Трийт Уилям. Трийт Уилямс беше свързан с Робърт Трийт Пейн, който подписа Декларацията за независимост. Трийт Уилямс посещава училището в Кент, за да получи дипломата си. Когато беше в училище, той беше отличен във футбола и го играеше. Той посещава Франклин и Маршал Колидж за по-нататъшно обучение, след като получава дипломата си. Завършва висшето си образование.

Отнесете се към възрастта, височината, теглото на Уилямс

Почерпете Уилямс е роден на 1 декември 1951 г.; към 2022 г. той е на 70 години. Висок е 1,76 метра и тежи 75 килограма.

  Почерпете Уилямс

Почерпете Уилямс

кариера

Уилямс дебютира в киното през 1975 г. с трилъра „Смъртоносни герои“. Най-накрая той спечели широко признание, след като се появи във филма Коса като Джордж Бергер. 1941, Имало едно време в Америка, Dead Heat, Deep Rising и When You’re Dead са някои от добре познатите му филми. Той изигра антагониста Ксандър Дракс в популярната комична адаптация „Фантомът“. Това беше високопоставен филм от Paramount.

Неговият характер и актьорско майсторство му спечелиха фенове по целия свят. Той също така участва в различни театрални роли. Уилям получи роля в телевизионното шоу Everwood. Там той изобразява д-р Андрю Браун, главният герой. Въпреки че рейтингите на сериала никога не са били много високи, Уилям е номиниран два пъти за награда SAG за ролята, която изобразява. Chesapeake Shores е телевизионно шоу, в което Уилям в момента има роля. Той изобразява Мик О’Брайън в пиесата. Програмата беше излъчена по канала Hallmark. Публикувана е през 2016 г.

Отнесете се към нетната стойност на Уилямс

Отнасяйте се към нетната стойност на Уилям е приблизително 12 милиона долара към октомври 2022 г. Той положи много усилия и продуцира някои отлични филми за филмовата индустрия. Въпреки че не знаем заплатата му, можем да предположим, че е доста значителна. Уилям Трийт е талантлив актьор. Освен това той се появява в множество телевизионни предавания, включително Everwood, където играе главната роля от 2002 до 2006 г.
Освен актьор, Трийт е писател и летец. Той започва да работи във филмовата индустрия през 70-те години на миналия век и няма намерение скоро да забавя темпото. Много малки деца, които се стремят да бъдат актьори в бъдеще, го очакват като пример за подражание.

Съпруга на Уилямс, брак

Треньорът по футбол на Уилямс от гимназията доброволно предложи да лети с Piper Super Cubs за тренировка. Неговият наставник също беше летателен инструктор. Уилямс беше пилот на частен самолет на 21-годишна възраст. След това Уилям беше търговски пилот с рейтинг за инструменти на FFA. Освен това той имаше достъп както до едномоторни, така и до многомоторни самолети. Не само това, но той също можеше да управлява хеликоптер.

Има свидетелство за обучение на пилоти. Piper Clipped-wing Cub, Piper Seneca II, Piper Navajo Chieftain и Piper Cherokee 180 са само малка част от самолетите, които е притежавал. Когато семейството му се мести между домовете, те се използват. Пам Ван Сант, съпругата му, за която Уилям се жени през 1988 г., живее с него. Джили и Ели Уилямс са двете му дъщери.

Популярни Публикации