Kaj-Erik Eriksen- Биография, възраст, съпруга, височина, нетна стойност, етническа принадлежност

И Ерик Ериксен е канадски актьор, който е активен в развлекателната индустрия от 1987 г. Този актьор започва кариерата си като дете-художник в телевизионния сериал „MacGyver“ и филма „Карантина.“ По-конкретно, той е най-известен с ролята си на Дейвид Скали във филма „The Commish.“ Този актьор е участвал повече в телевизията, отколкото във филмите. Различните му телевизионни сериали му спечелиха много признание в индустрията. По същия начин той е получил множество номинации за своите актьорски роли. Разгледайте повече за биографията на Kaj-Erik Eriksen, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, женен, родители, кариера

Бързи факти

Истинско име И Ерик Ериксен
Псевдоним И
Известен като актьор
Възраст 42-годишен
рожден ден 15 февруари 1979 г
Родно място Ванкувър, Британска Колумбия, Канада
Зодия Водолей
Етническа принадлежност Шведски и датски
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 82 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 9
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, слушане на музика

Кой е Кай-Ерик Ериксен?

Kaj-Erik Eriksen е роден във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада, на 15 февруари 1979 г. Баща му е от Дания, а майка му е от Швеция. Актьорът обаче не разкрива имената им. Той също е на 42 години в момента и е роден под знака на Водолея.

Кай-Ерик Ериксен Образование

Ранният живот и образованието на Kaj-Erik Eriksen също са неизвестни.Колко висок е Kaj-Erik Eriksen?

Въпреки че е роден в Канада, Kaj-Erik Eriksen е американски гражданин. През 2001 г. той кандидатства за американско гражданство. По-конкретно, той има шведски предци от страна на майка си и датски предци от страна на баща си. Той е висок 5 фута 5 инча (1,65 м/165 см) и тежи около 82 кг (180 фунта). Той има типичен тип тяло. Освен това той има сини очи и светлокафява коса.

  Кай Ерик Хайт

Kaj Erik (Източник: Instagram)

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Kaj-Erik Eriksen поддържа акаунти в социалните медии. Неговият акаунт в Twitter (@KajEriksen) има 8,74 хиляди последователи, а страницата му във Facebook има над 7,6 хиляди харесвания и последователи. Освен това той има акаунт в Instagram с 2400 последователи (@kajeriksen). Този акаунт обаче не е потвърден.

Коя е съпругата на Kaj-Erik Eriksen?

Кай-Ерик Ериксен предпочита да пази личния си живот в тайна. Знаем обаче, че в момента той е необвързан и неженен. Освен това е запален музикален фен, който обича да слуша музика.

Как Кай-Ерик Ериксен преследва кариерата си?

Кай-Ерик Ериксен дебютира в киното през 1989 г. с филма „Карантина“, в който играе дете-художник. През 1990 г. той изигра Дъги Симпсън в комедийния екшън криминален филм „Short Time'. По подобен начин през 2002 г. той изигра Клемон в „The Water Game'. През 2007 г. той изигра Мат Уилнър в трилъра „88 минути“ и през 2014 г. той изигра Сет във филма 'Не виждам зло 2'. След това той играе Лий в късометражния филм „Кръв и динозаври“. Той също така се появява в все още неиздадения късометражен филм „На Лойд с любов“.

Освен това той имаше повтарящи се роли в „Просяци и избиратели“ през 1999 г., „Публика на Бостън“ през 2001 г. и много други. От 2004 до 2007 г. той също се появява като Дани Фарел в „The 4400.“ Други предавания, в които Kaj се е появявал, включват „Стар Трек: Ентърпрайз“, „Мъртвата зона“, „Престъпни умове“, „The Closer“, „Perfect“ Двойки“, „И адът на колела“ и много други. Този актьор е работил с много известни личности, включително Джейсън Гидиън, Ел Грийнауей, Спенсър Рийд, Пенелопе Гарсия, Рег Роджърс, Кристин Уудс, Оливия Мън, Дж. К. Симънс, Реймънд Круз и други. Най-новите му проекти включват „Ties That Bind“ от 2015 г. и „NCIS: Los Angeles“ от 2016 г.

Нетна стойност на Kaj-Erik Eriksen 2022 г

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Kaj-Erik Eriksen се оценява на 1,5 милиона долара. Той е професионален актьор, който е в развлекателната индустрия от известно време.

Факти

  1. Той обича да слуша музика.
  2. Започва кариерата си от телевизионни предавания.
  3. Kaj-Erik обича кисели краставички.

Популярни Публикации