Mikeila J- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Tik Tok, Кариера

Микейла Дж е социална медийна личност от Съединените щати. Mikeila J е основно създател на съдържание в Tiktok, който оттогава се разшири до други платформи като Twitter, Instagram и Youtube. Научете повече за нетната стойност на Mikeila J, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, Tik Tok, кариера

Бързи факти

Пълно име: Микейла Джоунс
Дата на раждане: 29 юли 1997 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Tiktok Star, Instagram Star, Социална медийна личност
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Атланта, Джорджия
Националност американски
деца Едно (дъщеря Мадисън)
Twitter Микейла Джоунс в Twitter
Youtube Микейла Джоунс Youtube
Instagram Микейла Джоунс Instagram

Mikeila Jones Възраст и ранен живот

Микейла Дж е 25-годишен. Тя беше родена на 29 юли 1997 г. Mikeila Jones е пълното й име. Тя е родом от Атланта, Джорджия, но оттогава се е преместила в Чино Хилс, Калифорния. Микейла не е разкрила никаква информация за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството.

  Mikeila J Възраст

Mikeila J ВъзрастОсвен това, Mikeila J все още не е споделила никаква проницателна информация за своето образователно пътуване. Микейла, от друга страна, може да е студентка на нейната възраст, освен ако не реши да си вземе почивка или да прекрати обучението си, за да се съсредоточи върху живота и професионалната си кариера.

Височина и тегло на Микейла Джоунс

Колко висока е Микейла Джоунс? Няма налична информация за измерванията на тялото на Mikeila J. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата на Mikeila, размерът на роклята, размерът на обувките и друга лична информация в момента не са налични. Тя има лешникови очи и тъмнокафява къдрава коса.

  Микейла Джоунс

Височината на Микейла Джоунс (Източник: Pinterest)

Mikeila Jones Професионален живот и кариера

По отношение на професията, Mikeila J работи като личност/инфлуенсър в социалните медии. Тя е преди всичко знаменитост в TikTok, известна със своите вирусни танцови видеоклипове и кратки клипове за модели. Mikeila също е добре известна със своето комедийно и лайфстайл съдържание, което тя споделя със своите над 2,9 милиона последователи в Tiktok чрез своя @mikeilaj Tiktok акаунт.

Освен това Микейла започна да споделя снимки на модели и начин на живот в Instagram през юли 2018 г. На тази платформа тя също така публикува снимки и видеоклипове на модели. Mikeila също се разшири до TikTok през юли 2019 г. Тя също така направи вирусни видеоклипове в TikTok към музиката на изпълнители като Doja Cat и Ciara.

Работила е с редица други създатели на съдържание в Tiktok. Сред многото са @yikianaa (yikianaa), @re ill, @honeyandkei, @walmart.mia.khalifaa, @finstagramers (Nando), @honeybthatsme (Honeyb), @kanebrown (Kane Brown), @swaelee (Swaelee) и @madisonjduhh (Медисън).

Състояние на връзката на Микейла Джоунс

Кой е гаджето на Микейла Джоунс? Мадисън, 6-годишната дъщеря на Микейла Джей, наскоро отпразнува своя шести рожден ден. Микейла, от друга страна, не е разкрила нищо за бащата на дъщеря си. Не е ясно дали в момента е необвързана или има романтична връзка. Микейла не е разкрила много за ситуацията и не е споделила никакви публикации в социалните медии, които биха могли да намекнат за настоящите й връзки или афери.

Освен това Микейла може да защитава поверителността си, като крие състоянието на връзката и любовните си връзки от обществеността. Възможно е също така Микейла в момента да е необвързана и да концентрира усилията си върху развитието на актьорската си кариера.

Независимо от това, Mikeila J поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния й живот. Mikeila J също със сигурност ще привлече много любовници в бъдеще поради своята красота, талант, хумор и чар.

Социална медия

Тя също има куп татуировки по различни части на тялото си. Mikeila J дори е посветила отделно видео на своите татуировки в канала си в YouTube, озаглавено Всичко за моите татуировки. Това видео е получило над 24,8 000 гледания, откакто е публикувано на 10 януари 2020 г. Това видео е ръководство стъпка по стъпка за нейните различни татуировки.

По отношение на социалните медии, Mikeila J се присъедини към Twitter през август 2011 г. и в момента има 43,7K последователи в своя @Mikeila J акаунт. По същия начин тя се нарича @mikeilaj в Instagram, където има 171 публикации, 355 000 последователи и 171 споделяния към момента на писане на тази биография.

На 6 септември 2016 г. Mikeila J стартира своя едноименен YouTube канал Mikeilaj. Оттогава тя е получила над 394,3 хиляди гледания и 34,1 хиляди абонати. Тя също може да бъде намерена в Tiktok под името @mikeilaj. Mikeila има 2,9 милиона последователи и 60,6 милиона харесвания в този акаунт. За допълнителна информация, моля, свържете се с Mikeila Jones на [имейл защитен]

Михаела Джей Нетуърт

По отношение на нетната стойност, нетната стойност на Mikeila J е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Нейният късметлийски камък е Рубин.
  3. Щастливият й цвят е златист.

Също така, знайте за Нетна стойност на Виктория Бачлет, биография, възраст, височина, гадже

Популярни Публикации