Коя е Джорджия Хасарати? Всичко, което трябва да знаете за нея

Джорджия Хасарати е студентка-акушерка, както и инфлуенсър. Зашеметяващата жена има над 397 хиляди последователи в Instagram. В Instagram тя се подвизава като @georgiahassarati. Жената живее в Бризбейн, Австралия. Тя е от ливански и австралийски произход. Джорджия също е активно ангажирана в сътрудничество с няколко марки. В момента Джорджия е състезател на S3 в програмата Too Hot to Handle.

Бързи факти

Пълно име Грузия Хасарати
Първо име Грузия
Фамилия Хасарати
Професия Модел и инфлуенсър
Националност австралийски
Град на раждане Грузия
Държава на раждане Австралия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Неженен
Връзка с Стеван Дитер
нетна стойност 2000000
братя и сестри Ема Джейн
Височина 168 см
Тегло 52 кг
нетна стойност 2 милиона долара
Дата на раждане 5 декември 1995 г
Възраст 26 години

Джорджия се разделя със своя Стеван Дитер

Нека проследим Джорджия и Стеван по време на пътуването им в Too Hot to Handle. Смята се, че при влизане във вилата фокусът на вниманието е Джорджия. Въпреки че беше замесена в любовен каре, тя избра Стеван за свой любовник. Независимо от това, Стеван въплъти образа на лошия човек, който Джорджия обожава. Стеван също беше повлиян от връзката им, тъй като обмисляше да промени поведението си само заради нея.

Джорджия, от друга страна, се възхищаваше на неговата земна личност. И двамата изглеждаха доста отдадени в началото, но след това предпочетоха да се разделят. Джорджия изглежда не е подготвена за обвързване във връзка. Преди да се разделят, тя призна всичките си проблеми.  стеван

В момента излиза ли с някого?

Джорджия не успя да осъществи връзка и напусна програмата Too Hot to Handle без партньор. В момента знаменитостта в Instagram е необвързана. Така че актрисата все още не е разкрила нищо за личния си живот. Можем да спекулираме, че тя се среща с някой важен човек тайно. Все още обаче не са оповестени подробности. Джорджия, от друга страна, каза, че Джъстин Бийбър е един от най-добрите й типове. Джорджия дори каза, че търси някой, който е горещ.

Тя добави, малко пикантност, увереност и кой може да я разсмее. Освен това тя каза, че всеки, който прилича на Джъстин Бийбър, ще бъде добре дошъл. Освен това, терапевтът на Джорджия каза, че тя се страхува от обвързване поради опита си. Тя използва ick като основен вид самозащита.

Как се казват родителите на Джорджия?

Няма точни данни за нейните родители. Въпреки това жената е публикувала няколко видеоклипа на майка си в Instagram. На външен вид тя несъмнено приличаше на майка си. Джорджия, от друга страна, никога не се е обръщала към баща си в медиите. Освен това тя има сестра на име Ема Джейн.

  Грузия Хасарати

На коя актриса е оприличена Джорджия?

Всички са правили паралели между Джорджия и една и съща актриса. Нейните последователи бързо я посочиха и сравниха с някои знаменитости от A-списъка, особено с Марго Роби. Един от зрителите дори твърди, че тя е сестрата на Марго, твърдейки, че затова всеки мъж е до уши с Джорджия. Други обаче твърдят, че трябва да имат значителна фамилна прилика.

Нетна стойност

Към октомври 2022 г. нетното състояние на дамата се очаква да бъде между 1 и 2 милиона долара. Предполагаме, че е изкарвала добре от професията си модел. Освен това е достатъчно активна в социалните медии, за да популяризира редица артикули.

Популярни Публикации