Sanya Iyer- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, кариера

Саня Айер е известна индийска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, продуцент на съдържание и предприемач от Бангалор, Карнатака, Индия. Тази зашеметяваща жена е добре известна в нацията с изключителните си актьорски способности. Според сведенията тя започва да работи в сектора на развлеченията в ранна възраст. Тя също беше дете актьор.

Бързи факти

Истинско име Саня Айер.
Саня Айер.
Професия Актриса, телевизионна личност, поетеса, модел, влиятел в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Рождена дата 21 септември 1998 г. (понеделник).
Родно място Бангалор, Карнатака, Индия.
Сегашен адрес Бангалор, Карнатака, Индия.
Зодия Зодия Дева.
Нетна стойност USD 2-3 Crores (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училище Кармел.
Колеж по журналистика и масова комуникация.
каста Брахмани.
Националност индийски.
Религия индуизъм.
Тегло В килограми: 55 килограма
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 5″

Възраст и ранен живот на Саня Айер

Саня е родена в известно семейство. В понеделник, 21 септември 1998 г , тя е родена в Бангалор, Карнатака, Индия. Тя идва от хиндуистко семейство. Нека ви информирам, че Саня е на 24 години (към 2021 г.). Всеки 21 септември тя празнува рожден ден.
а
Не само това, Саня започва кариерата си в развлекателния сектор от ранна възраст. Саня е получила основното си образование в училище Кармел, според страницата й в LinkedIn. След това се записва в Колежа по журналистика и масова комуникация. Саня получава бакалавърска степен по изкуства в тази институция. Сега тя е добре позната актриса.

Височина и тегло на Саня Айер

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Саня Айер е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Саня Айер

Нетната стойност на Саня Айер

Колко е нетната стойност на Саня Айер? Саня изкарва добре от актьорската си кариера. Тя също получава пари чрез партньорства с марки и инициативи за моделиране. Сега тя живее в Бангалор, Карнатака, със семейството си. Нетната стойност на Saanya Iyer се оценява на между 2-3 крори INR (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Саня е многостранна актриса. Айер започва да играе във филми в ранна възраст, тъй като е роден в известно семейство. Според Wikipedia, тя също е играла като дете актьор в два филма, режисирани от нейната леля Roopa Iyer, Mukhaputa и Chandra. Тя също е представена в няколко истории за списания. Саня стана известна, след като се появи във филма Putta Gowri Maduve. По-късно тя участва в редица филми, включително Nammamma Sharade, Mangala Gowri Maduve и други. Тя участва в Bigg Boss OTT Kannada през август 2022 г. Тя също е превъзходна танцьорка, според страницата й в Instagram.

Саня Айер Гадже и запознанства

С кого се среща Саня Айер? Открихме, че Саня има връзка с партньора си след задълбочено проучване. Тя обаче не разкрива името и самоличността на приятеля си в социалните мрежи. Според Times of India, тя говори за своя „насилствен“ бивш приятел.

Тя разказа още, че бившият й приятел я е ударил и душил веднъж след спор. Въпреки това не успяхме да намерим никаква информация относно текущото състояние на връзката или партньора на Саня. Саня, според източници, е необвързана (от август 2022 г.). Тя също обича да прекарва време с приятелите си.

Популярни Публикации