Мари Адлер- Възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Мари Адлер е преживяла изнасилване и шофьор на камион на дълги разстояния от Линууд, Вашингтон, САЩ. Историята на Мари Адлер е изобразена в уеб сериала на Netflix Unbelievable. Научете повече за нетната стойност на Мари Адлер, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Мари Адлер.
Дата на раждане: 01 януари 1990 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Шофьор на дълги разстояния
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Разделям Джордан Швайцер
Развод 63
Нетна стойност 150 000 щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Линууд, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Гимназия
Майка Пеги Кънингам (майка от приемен дом).

Биография на Мари Адлер

Мари Адлер е 32 години а nd е родена в Линууд, Вашингтон, САЩ, през 1990 г. Тя идва от кавказко семейство. Според религиозните си убеждения Мари е християнка. По същия начин тя работи като шофьор на камион на дълги разстояния. Бащата на Мари изоставя майка й, когато тя е дете. В резултат на това майката на Мари привлича помощта на приятели на дъщеря си, за да се грижат за нея.

Мари, от друга страна, е била физически и сексуално малтретирана от приятел на майка си. Тя също спря приема на Zoloft (Sertraline), антидепресант, поради психически стрес и депресия. Предвид състоянието й, много болногледачи я подкрепиха. Мари също се премести в повече от десет приемни семейства. Мари наскоро беше осиновена от семейство и тя се установяваше в новия си живот. Нейните приемни родители обаче загубиха лицензите си за приемни родители и Мари вече не може да живее с тях.По същия начин, що се отнася до нейното образование, Адлер посещава гимназия Линууд, за да продължи обучението си. От друга страна, в момента няма налична допълнителна информация; ние ще актуализираме нашата база данни възможно най-скоро.

  Мари Адлер

Мари Адлер (Източник: Twitter)

Жертва на изнасилване

По-късно тя се премести в Белвю, Вашингтон. Шанън Маккуери, истински специалист по завещания, я прегърна. След много месеци нейната приемна майка, Пеги Кънингам (Child Advocate), получи законно попечителство над нея. Тя се върна в гимназията и поднови образованието си. Освен това тя създаде много приятели там. Тя се срещна и с приятеля си Джордан Швайцер, който беше ученик в нейното училище. Работил е в ресторант за бързо хранене Макдоналдс. Адлер се влюбва в Джордан и започва да се среща с нея.

Пеги стартира програмата Project Ladder, за да помогне на порасналите деца да станат самостоятелни. В резултат на това Мари успя да спести достатъчно пари, за да се премести в апартамент с една спалня в Линууд, Вашингтон. Програмата Project Ladder Pilot проверява целия манипулатор.

Марк О’Лиъри нахлу в къщата й през 2008 г. и я заплаши с касапски нож. Връзвал ръцете й с връзки за обувки и я душил с дрехи. След това Марк О’Лиъри изнасили Мари Адлер и я снима с фотоапарата си Sony Cybershot.

След този неприятен инцидент тя разрязала ръката си с ножица и се обадила в полицията. Вашингтонското полицейско управление започна разследване. Елеганс Расмусен и Карен Дювал, детективи, проучиха всеки детайл. По време на проверката обаче полицаите открили множество нередности в нейните обяснения.

Изправяне пред съда

През март 2009 г. градски съд в Линууд я призна за виновна в измисляне на изнасилване и я глоби с 500 щатски долара. Освен това съдът в Линууд поиска тя да получи консултация за психично здраве. В резултат на това серийният изнасилвач Марк О’Лиъри беше освободен от ареста. Освен това е изнасилил голям брой жени и момичета.

След две години и половина полицията го арестува отново и го призна за виновен в изнасилването на Мари и други млади дами. Те върнаха на Adler 0 в щатски долари. Мари, от друга страна, заведе дело срещу град Линууд и ги съди. По-късно съдът урежда случая, като присъжда на Мари 150 000 долара обезщетение.

Статус на връзка с Мари Адлер

С кого се среща Мари Адлер? По отношение на статуса на връзката, Адлер в момента е необвързан. Преди това тя имаше връзка с бившия си приятел Джордан Швайцер. Джордан и Адлер излизат в гимназията. Освен това в момента няма налична информация за състоянието на връзката на Адлер.

Височина и тегло на Мари Адлер

Колко висока е Мари Адлер? Що се отнася до измерванията на тялото й, Мари има стегнато и здраво тяло. Адлер е висок мъж, висок 5 фута 3 инча. По същия начин тя тежи около 54 кг. Тя също има прекрасно лице, кафяви очи и кафява коса.

Социална медия

Maries не използва социални медии.

Нетната стойност на Мари Адлер

Колко богата е Мари Адлер? Освен това няма налична информация за източника на доходи на Adler. Нетното състояние на Мари Адлер, от друга страна, е нараснало до над 150 000 долара към днешна дата към 2021 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 1.
  2. Нейният щастлив цвят е кафяв.
  3. Щастливият й камък е топаз.

Популярни Публикации