Кристофър Бел- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кристофър Бел е пилот на Toyota Racing Development и професионален автомобилен състезател. Освен това, Кристофър Бел е постоянен пилот от NASCAR Cup Series за Joe Gibbs Racing, управлявайки Toyota Camry номер 20. Той също така е шампион на NASCAR Camping World Truck Series за 2017 г.

Бързи факти

Пълно име Кристофър Бел
Дата на раждане 16 декември 1994 г
Възраст 27 години
Пол Мъжки
Професия Шофьор на NASCAR
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение женен
Женен Дата 2 февруари 2020 г
Съпруга Морган Кемена
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Заплата 525 000 долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Норман, Оклахома
Националност американски
Религия Кристиян
баща Дейвид Бел
Майка Кати Бел

Кристофър Бел Биография

Кристофър Дейвид Бел, по-известен като Кристофър Бел, е роден на 16 декември 1994 г. в Норман, Оклахома, САЩ. Той е на 27 години и е с американска националност, според датата на раждане.

Той е роден под знака на Стрелец, като етническата му принадлежност към момента е неизвестна. Дейвид Бел (баща) и Кати Бел (майка) са го отгледали (майка).Освен това, няма информация за неговите братя и сестри или детски живот. Можем да предположим, че родителите му са го възпитали добре като дете.

Кристофър Бел образование

Що се отнася до образованието му, той не е разкрил нищо за академичните си пълномощия. Можем да предположим, че е получил дипломата си от известен американски университет.

Височина и тегло на Кристофър Бел

Кристофър е висок 5 фута 8 инча и тежи неизвестно количество. Освен това този автомобилен състезател има зелени очи и кафява коса и няма информация за другите му физически характеристики.

  Кристофър Бел

Кристофър Бел със съпругата си (Източник: Twitter)

кариера

Що се отнася до професията му, Кристофър Бел започна в микро спринтове на I-44 Riverside Speedway. Той спечели 2010 и 2011 Lucas Oil ASCS2 Championships.

На следващата година той завърши втори на I-30 Speedway’s Short Track Nationals. През 2013 г. той замени Кайл Ларсън в Keith Kunz Motorsports. Той се присъединява към CH Motorsports на 31 октомври. Бел печели титлата на USAC National Midget.

През 2014 г. той се състезава с асфалтови супер късни модели за Kyle Busch Motorsports и World of Outlaws Sprint Cars. Той спечели първото си състезание от WoO Sprint Car Series на Jacksonville Speedway на 7 май.

Нещо повече, той спечели състезания за супер късни модели в Southern National, Южна Алабама и Ню Смирна. Той спечели 26 мръсни състезания и 24 USAC Midget състезания, включително Turkey Night Grand Prix.

Първият жител на Оклахоман, спечелил Chili Bowl Nationals след Анди Хиленбърг през 1994 г. След като спечели Chili Bowl през 2017 г., той спечели Turnpike Challenge три пъти подред.

Той спечели Tulsa Shootout's Winged Outlaw Division до края на 2017 г. По-късно той стана третият играч, спечелил два пъти Chili Bowl

Кристофър Бел ще кара за KBM в Camping World Truck Series през 2016 и 2017 г. През 2015 г. той кара за Bill McAnally Racing в две състезания на NASCAR K&N Pro Series West. CB Industries, автомобилен отбор за спринт на World of Outlaws, ще изведе Toyota No 21 Mobil 1 на Кристофър Бел през 2019 г.

Награди Кристофър Бел

През цялата си кариера той е получил множество награди и признания. Той беше и 2013 USAC National Midget Series шампион. Той също така спечели 2017 NASCAR Camping World Truck Series Championship и 2017 NASCAR Camping World Truck Series Regular Season Championship.

Освен това той беше коронован за шампион на Chili Bowl Nationals (2017-2019). По същия начин той спечели Eldora Mudsummer Classic през 2015 г. Освен това той спечели Turkey Night Grand Prix през 2014, 2017 и 2018 г.

Нетната стойност на Кристофър Бел през 2022 г

Този състезател не е разкрил публично доходите, заплатата или нетната си стойност. Според някои онлайн медии нетната му стойност се оценява на между 1 и 5 милиона долара със заплата от 525 000 долара.

Кристофър Бел Съпруга, брак

Кристофър Бел се ожени за най-добрия си приятел, Морган Кемена, на 2 февруари 2020 г. Двойката обича да пътува и да прекарва качествено време заедно като семейна двойка.

Те обаче все още нямат деца. Кристофър има късмета да е женен и няма информация за предишните му връзки.

Популярни Публикации