Кой е Алистър Линч? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Спийд Греъм Линч (роден на 19 юни 1968 г.) е бивш професионален австралийски футболист, който играе в AFL (AFL).

Бързи факти

Пълно име Аластър Линч
Професия Австралийски футболист по правилата
Дата на раждане 19 юни 1968 г
Текуща възраст 54 години
Място на раждане Бърни
Държава на раждане Австралия
Знак за раждане зодия Близнаци
Тегло 94 кг
Височина 6 фута 4 инча
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Съпруга/съпруга Пета Линч

Възраст и ранен живот на Аластър Линч

Линч е роден на 19 юни 1968 г. в град Бърни. Сега Линч е на 54 години. Националността му е американска. Ходил е в гимназия Бърни. Преди да се премести в Хобарт, той започва футболната си кариера с Wynyard Club, където играе в U17s и U19s. Той играе старши футбол за футболния клуб Хобарт под ръководството на треньор Питър Хъдсън в Хобарт.

 Аластър ЛинчВисочина и тегло на Аластър Линч

Аластър Линч е висок 6 фута 4 инча. Тежи приблизително 94 кг. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Нетната стойност на Алистър Линч

Колко е нетната стойност на Алистър Линч? Аластър Линч е богат австралийски футболист по правилата. Алистър Линч също е включен в списъците на известни личности, родени на 19 юни, и най-богатите знаменитости, родени в Австралия. Нетната му стойност се оценява на 1,5 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Линч започва старшата си футболна кариера през 1988 г. с Фицрой. На 5 февруари той подписа първия си договор. Той беше страховит защитник, който играеше краен защитник и централен полузащитник. В ранните си години той беше известен със своята мощна маркировка (той получи наградата „Марка на годината“ през 1989 г. за забележителните си способности във въздуха) и трудното справяне. Неговите титанични двубои с важни нападатели като Тони Локет бяха акценти и Локет каза, че Линч е един от най-трудните му противници.
Линч обяви пенсионирането си след поражението на Бризбейн в големия финал на AFL през 2004 г. Някои видяха това като разочароващ край на кариерата му; той контузи четворката си в началото на мача, единствената му статистика за деня беше изпълнението на свободен удар, който доведе до първия гол на Порт Аделаида в мача, и той щеше да пропусне първите десет мача от 2005 г., след като беше докладван седем пъти за размяна удари в тотална битка с Дарил Уейклин от Порт Аделаида, за което Линч беше глобен с 000. Сега Линч изрази дълбоко съжаление за действията си по време на състезанието.

Съпруга и брак на Алистър Линч

Коя е съпругата на Алистър Линч? Женен е за Пета Линч, от която имат две деца. Той пази личния си живот много личен и свободен от всякакви противоречия,

Популярни Публикации