Neha Khan- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Неха Хан е известна маратхи актриса и модел от Индия. Тя е добре известна със своите забележителни изпълнения във филми и телевизионни сериали на маратхи. Неха е работила по няколко продукции, откакто направи актьорския си дебют през 2015 г. Нейното представяне като ACP Divya Singh в телевизионния сериал на Zee Marathi Devmanus е номинирано за много отличия.

Бързи факти

Пълно истинско име Неха Хан
Псевдоним Неха
Възраст (към 2022 г.) на 27 години
Популярни като маратхи актриса
Професия Актьорство, танци, моделиране
Дата на раждане 13 август 1995 г
Място на раждане Амравати, Махаращра, Индия.
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Мумбай, Индия.
образование Завършвам
Училище Раджешвари Видя Мандир, Амравати
колеж Университет на Мумбай
Нетна стойност 10-12 Crore INR (приблизително)
Националност индийски
каста мюсюлманин
Религия ислям
Зодия Лео
Езици маратхи, хинди
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Неха Хан

Неха Хан е роден в Амравати, Махаращра, Индия на 13 август 1995 г . Неха Хан посещава Раджешвари Видя Мандир в Амравати, докато расте като умно дете в семейството си. Тя имаше възможност да се състезава в конкурси за модели, докато беше в осми клас. След това, на 15-годишна възраст, тя се състезава в конкурса за красота 'Принцесата на Махаращра'. Заедно с моделирането, Неха успя да завърши образованието си в Университета на Мумбай в Мумбай.

Височина и тегло на Неха Хан

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Неха Хан е висока 5 фута 7 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Неха Хан

Neha Khan Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Неха Хан? От началото на бизнеса си през 2015 г. Неха Хан е натрупала нетна стойност от 10-12 крори INR. Най-високите й приходи идват от участието й във филми, а не в телевизионни сериали. Всяка главна роля, която е изиграла във филми на хинди, маратхи и малаялам, е спечелила нейните крори. Тя също така рекламира марката, за да допълни доходите си за водене на луксозен начин на живот.

кариера

След успешна кариера на модел в тийнейджърските си години, Неха Хан получи възможността да направи своя филмов дебют през 2015 г. Във филма на малаялам от 2015 г. „Лошо момиче“ тя изигра героя Дипика за първи път. Тогава тя прави дебюта си във филма на маратхи в Uvaa, играейки забележителна роля. През 2016 г. тя се появи като поддържаща актриса във филма на Съни Деол Gyaal Once Again. Shikari в момента се смята за един от най-великите маратхи филми в нейната кариера. В нейния филм Shikari от 2018 г. тя играе колоритната и дръзка Савита. През 2019 г. тя се появи в поддържаща роля в популярния уеб сериал на ZEE5 Kaale Dhande. През 2022 г. тя имаше второстепенна роля и във филма „Операция Ромео“.

Миналата година Неха получи широко признание за изпълнението си в телевизионния сериал Devmanus. В телевизионната програма Devmanus тя изобрази ACP Divya Singh. Неха преди това качи снимка, на която е облечена в униформа на индийската армия през 2017 г. Тя изобразява офицер от армията във филма си „Отвъд границите“.

Неха Хан Гадже и запознанства

С кого се среща Неха Хан? В момента Неха Хан съсредоточава целия си акцент върху това да стане голяма знаменитост в Индия. Тя не иска да отклони вниманието си, като влезе в романтична връзка. Може да сте виждали нейни снимки с няколко от нейните приятели от мъжки пол, но в живота й няма нищо по-добро от живота. Предишният й най-добър приятел беше актьорът Прадип Кувар.

Популярни Публикации