Edson Jeune- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, съпруга

Едсън Йънг е добре известен със своя многостранен и отличителен танцов стил като бален танцьор. Едсън Джуне също е съпруг на новинарския продуцент Бенита Александър.

Бързи факти

Пълно име: Едсън Йънг
Псевдоним Едсън
Рождена дата N/A
Родно място N/A
Пол: Мъжки
Професия: Бална танцьорка
Семейно положение: женен
Съпруга Бенита Александър
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен

Биография на Едсън Йънг

Едсън Йънг е роден за Луна Жермен и Млад Кеснел . Той живее в Ню Йорк. Нямаме надеждна информация за образователната му история. Той обаче завършва университета в Масачузетс.

Височина и тегло на Edson Jeune

Нямаме никаква информация за измерванията на тялото му. Съпругата му, от друга страна, има зашеметяващо тяло с височина 5 фута 6 инча и тегло 58 кг. Едсън Йънг

Едсън Джуне със съпругата си (Източник: Pinterest)

Едсън Йънг Нетна стойност

Нетната му стойност се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г . Той изкарва добре от акаунта си в Instagram и работата си като бален танцьор. Неговата жена, Бенита Александър е продуцент на NBC с нетна стойност от 15 милиона долара към октомври 2022 г .

Съпругата на Едсън Йънг, брак

Едсън Александър е женен за Бенита Александър. Той е вторият съпруг на Бенита. Преди това тя се омъжи за Джон Неол и има дъщеря на име Джесина Ноел. Бракът й обаче приключи през 2009 г. и на 18 октомври 2022 г. тя се омъжи за Едсън Джуне.

За младата съпруга на Едсън Бенита Александър

Бенита Александър е съпруга на Edson Jeune, местен телевизионен журналист. След като се премести в Ню Йорк, тя започна работа за NBC. След това, през 2013 г., тя беше интервюирана за документалния филм на NBC „A Leap of Faith“. Тя получи многобройни награди, включително две Еми, за отличната си работа.

Тя също е работила по „Inside the Obama White House“, „Dateline NBC“ и „ID Now“. По същия начин тя работи като режисьор за Efran Films, компанията, която продуцира „Той излъга за всичко“. „Все пак мистерия“, свързано с престъпността телевизионно шоу, беше разказано от нея. Тя също е работила като съизпълнителен продуцент на „Counting On“ и „Breaking the Silence“. Тя беше продуцент на документалния филм на Oxygen „Прелъстен от злото“. За момента тя е заета с личния си живот.

Популярни Публикации