Шоуто на Halsey беше отменено след наводнението на амфитеатъра

Бурите започнаха да засягат района на Мериленд и съоръжението с капацитет от 19 000 души започна да се пълни от всяко кътче и кътче. Регионът на Мериленд вече беше под предупреждение за наводнения и торнадо, така че организаторите очакваха временно забавяне на концерта. Концертът в крайна сметка беше отменен поради станалите нетърпими обстоятелства. Развълнуваните фенове на Halsey вече бяха препълнили Merriweather Post Pavilion доста преди началото на събитието, предизвиквайки пълна суматоха, тъй като дъждът неочаквано заля целия стадион.

Дори не знам какво да кажа, пише с разбито сърце Халси за инцидента.

Трибуните на мястото, където беше планирано шоуто, бяха наводнени. Феновете напразно чакаха артиста, който трябваше да пристигне в 19 часа. Лошото време обаче доведе до отлагане и в крайна сметка до отмяна на програмата. След шума Халси се обърна към феновете си, като каза, че иска да изпълни повече от всичко тази вечер.

 Хелси

Тя също така заявява в поредица от туитове как е наясно и ужасена, че мястото не е успяло да се справи с проблема и че нейното събитие сега ще се проведе другаде. Тя заяви:

Бих искал да добавя, че съм доста разстроен от това как мястото се справи с нещата тази вечер и пренасрочената ми дата ще се състои на друго място. Гарантирам, че те чувам силно и ясно.

Фенове публикуват кадри от наводнената арена.

Тъй като събитието беше отложено поради лошо време, кадри от вътрешността на залата показаха наводнения, връхлитащи над публиката. В други филми се вижда как член на екипа рита катерица. Това събитие също раздразни много хора. Може да се види как катерицата се опитва да избяга от високите до глезените води, но е брутално ритната от член на персонала на Халси на сцената.

Целият стадион се вижда потопен във вода на кадри, публикувани от тълпата, отишла да гледа изпълнението на артиста. Ситуацията се влоши, когато залата се напълни с разочаровани привърженици, които трябваше да напуснат. Докато някои фенове похвалиха жеста на изпълнителката за пренасрочване и приоритизиране на безопасността на нейните последователи, други поискаха възстановяване на сумата.

 Хелси

Капацитетът на залата беше 19 000 места, а амфитеатърът беше пълен. Някои фенове пътуваха на дълги разстояния, а други прекосиха границата. В резултат на това инциденти като тези подкопават морала на привържениците. Впоследствие Халси влезе на живо в Instagram, за да обсъди въпроса с последователите си. Тя също отбеляза в сесията на живо в Instagram, че е в контакт с метеорологични експерти, но ужасното време е извън нейния контрол. Тя също така обяви, че представлението ще бъде пренасрочено на друго място; повече информация ще бъде разкрита от екипа скоро.

Популярни Публикации