Badkid Mark - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера

Лошото момче Марк е YouTuber и личност в социалните медии от Съединените щати. Badkid Mark е най-известен с работата си с комедийната и рап уеб група The Bad Kis в YouTube канала FunnyMike. Освен това той е активен в Instagram под потребителското име @badkid.mark. Научете повече за нетната стойност на Badkid Mark, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Лошото момче Марк
Дата на раждане: 19 април 2005 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: YouTube звезда и личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Instagram Badkid Mark Instagram

Badkid Mark Възраст и ранен живот

Badkid Mark е 15-годишна американска YouTube звезда и личност в социалните мрежи, родена в Съединените американски щати на 19 април 2005 г. Няма информация за имената на баща му или майка му. Изглежда, че е само дете, защото никога не е споменавал своите братя и сестри. По същия начин няма информация за неговата религия или етническа принадлежност и той е от афро-американски произход. Неговият астрологичен знак е Овен.

Той предпочита да пази личния си живот в тайна. Няма налична информация за неговото образование или училище. Той може да бъде в гимназията според възрастта си.Височина и тегло на Badkid Mark

Колко висок е Badkid Mark? Марк има тъмнокафяви очи и черна коса. Освен това той все още расте, което затруднява точното тълкуване на височината и теглото му. Няма информация за измерванията на талията, гърдите или бедрата му и той има слабо телосложение.

 Лошото момче Марк

Badkid Mark Height (Източник: Pinterest)

кариера

Като YouTuber той започва кариерата си в YouTube канала на Young 22 FunnyMike на 2 май 2016 г. В своя YouTube канал той публикува съдържание като шеги, предизвикателства, музикални видеоклипове, vlogs и т.н. Той е член на The Bad Kids, включително DEDE #X, Ganglyfe Tray и други рапъри. В канала може да бъде видян да рапира със свои връстници. Освен това, той е активен в други социални медийни платформи, като Instagram, където има хиляди последователи по целия свят.

Освен това акаунтът му в социалните медии има хиляди последователи. Тъй като той публикува само четири пъти на ден в акаунта си в Instagram, той няма голям брой последователи. Въпреки малкото си публикации, той натрупа над 271 хиляди последователи в профила си в Instagram @badkid.mark.

Badkid Mark Нетна стойност 2022 г

Нетната стойност на Badkid Mark се оценява на между 100 000 и 1 милион долара към 2022 г. Няма информация за неговата заплата, кола или дом. Нетната му стойност е повлияна от добре познатите му канали в YouTube, личност в социалните медии, публикации в Instagram, реклами и др.

Badkid Mark Приятелка и срещи

С кого се среща Badkid Mark? Той е прав, необвързан мъж. Въпреки това няма налична информация за връзката или аферите му. Той предпочита да пази личния си живот в тайна. Освен това няма информация за предишни събития. Той е човек със свободен дух и скромно поведение. Той не изглежда обича да се забърква в слухове и противоречия, предпочитайки да се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации